Η στεναχώρια του Sakis για την Βίσση!

23.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φανταζόσουν ποτέ τον Sakis Ρουβά να μιλάει επί πέντε λεπτά και να μη σκάει ούτε ένα χαμόγελο, από αυτά τα Colgate;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φανταζόσουν ποτέ τον Sakis Ρουβά να μιλάει επί πέντε λεπτά και να μη σκάει ούτε ένα χαμόγελο, από αυτά τα Colgate; Να μη μας χαρίζει έστω ένα μειδίαμα; Κι όμως, έγινε κι αυτό. Η λύπη και η απογοήτευση του Sakis για την ένατη θέση που κατέλαβε η Άννα Βίσση, πάγωσαν ακόμη και το χαμόγελο του ειδώλου, το οποίο μετά τον τελικό δεν έκρυψε τη στεναχώρια του.

Ο Ρουβάς, ο οποίος εκτέλεσε άψογα τα χρέη παρουσιαστή, δήλωσε πως δεν περίμενε η Ελλάδα να πάρει αυτή τη θέση και πως ο ίδιος συγκινήθηκε με την παρουσία της Βίσση. Ως Έλληνας ο Sakis καταλαβαίνει από...greek καψούρα, γι αυτό κι εκτίμησε την ερμηνεία της απόλυτης. Το τρίλεπτο της Άννας στη σκηνή, ήταν γι αυτόν η καλύτερη στιγμή. Η χειρότερη ήταν, ουχί όταν του την «έπεσε» ο Ολλανδός, αλλά όταν ξεκίνησε η βαθμολογία και εμείς δεν παίρναμε ούτε ένα point.

Ο Sakis τα είχε ζήσει αυτά, πριν δύο χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, οπότε καταλαβαίνεις πως ένιωσε εκείνη τη στιγμή. Θέλεις να μάθεις, αν του άρεσαν τα «τέρατα» κι αν συμφωνεί με τη νίκη τους; Μπααα. Καθόλου δεν του άρεσαν κι απορεί πως ο κόσμος τους ψήφισε. Του ίδιου (σε περίπτωση που το έχεις απορία) άρεσε το τραγούδι της Ρουμανίας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]