Δημόσια εμφάνιση για Καραβάτου - Κατσούλη!

15.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτα είχαμε τα δημοσιεύματα για σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Μετά, είχαμε τα πρώτα μισόλογα της παρουσιάστριας του «Κους ? Κους» του τύπου... «ναι μεν, αλλά», μετά την παραδοχή «ναι, έχουμε σχέση» και τέλος την πρώτη δημόσια εμφάνιση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτα είχαμε τα δημοσιεύματα για σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Μετά, είχαμε τα πρώτα μισόλογα της παρουσιάστριας του «Κους Κους» του τύπου... «ναι μεν, αλλά», μετά την παραδοχή «ναι, έχουμε σχέση» και τέλος την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Όπως, όλοι οι σταρ (με τη ζωή των οποίων ασχολείται καθημερινά η Κατερίνα) έτσι κι εκείνη ακολούθησε την ίδια λογική/διαδρομή στη σχέση της με τον ηθοποιό.

Λίγους μήνες μετά και το ζευγάρι είναι πιο σίγουρο από ποτέ για το πού βαδίζουν, οπότε σκέφτηκαν ότι ήρθε η ώρα να εμφανισθούν ως ζευγάρι. Και ποίο καλύτερο μέρος για ντεμπούτο από το πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου, που συγκέντρωσε όλη την κοσμική Αθήνα; Έτσι, είναι αγαπημένε μου. Ή κάνουμε ντεμπούτο που θα συζητηθεί ή μένουμε σπίτι και παίζουμε Monopoly.

Άστραψαν και βρόντηξαν τα φλας στη θέα του νεόκοπου ζευγαριού, που μόνο αγχωμένο δεν έδειχνε. Το αντίθετο, έδειχναν πολύ αγαπημένοι, με την Καραβάτου συχνά πυκνά να αγκαλιάζει τρυφερά τον αγαπημένο της. Κι εκείνος, όμως, όλο το βράδυ στα μάτια την κοιτούσε. Καραβάτου και Κατσούλης έμειναν αρκετή ώρα στο πάρτι και αποχώρησαν από αυτό με την μηχανή του Κρατερού. Κι εννοείται ότι ακόμη και στην αποχώρηση τους, οι κάμερες ήταν εκεί για να τους καταγράψουν. Τι έκανε το ζευγάρι; Τους χάρισε ένα χαμόγελο και ανακουφισμένοι που τελείωσε κι αυτό, έφυγαν για το σπίτι.