Χώρισε η Βάνα Μπάρμπα;

15.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα πριν σου έγραφα για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο Down Town, όπου μεταξύ άλλων είχε πετάξει και μία ατάκα «Δεν είμαι ερωτευμένη». Κι έμεινα εγώ και όλοι όσοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα πριν σου έγραφα για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο Down Town, όπου μεταξύ άλλων είχε πετάξει και μία ατάκα «Δεν είμαι ερωτευμένη». Κι έμεινα εγώ και όλοι όσοι τη διάβασαν να αναρωτιόμαστε: «Τι έγινε ρε παιδιά»; Έλα ντε;

Η Μπάρμπα δεν έχει υποτίθεται σχέση με το νεαρό επιχειρηματία, Νίκο Τσικλακίδη και μάλιστα τα δυο τους δείχνουν τα μάλα ερωτευμένα; Χμ. Μάλλον, υποτίθεται αγαπημένε μου, γιατί τώρα διαβάζουμε και ακούμε ότι η ηθοποιός και ο νεαρός επιχειρηματίας χώρισαν τα τσανάκια τους. Και η απόφαση ανήκει στην Βάνα.

Όπως λένε, το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στη σχέση του και παρόλο που προσπαθούσαν να τα ξεπεράσουν, δεν τα κατάφεραν. Έτσι, η ηθοποιός (που όπως αποκάλυψε η ίδια έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και πάθη στο παρελθόν, που την κακομάθανε και τώρα θέλει να έχει πάντα το καλύτερο χωρίς να υπάρχει) αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση αυτή, που τον περασμένο χειμώνα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Θα θυμάσαι τις δημόσιες αγκαλιές και φιλιά του ζεύγους στους Onirama και σε άλλα στέκια, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων. Πάντως, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ο Τσικλακίδης πριν λίγες μέρες ήταν στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της Μπάρμπα, Φαίδρας. Αυτή, όμως, ήταν και η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, αφού την Δευτέρα η ηθοποιός πήγε στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο και ουχί με τον αγαπημένο της. Και μάλλον θα πιστέψουμε ότι τα όσα ακούγονται τελευταία είναι αλήθεια.