Ο Παρθένης απειλεί πως θα ρίξει ξύλο!

15.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσοι ασχολούνται με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τους έχει φάει η μαύρη περιέργεια για τη «φιλία» του με την Σοφία Αλιμπέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσοι ασχολούνται με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τους έχει φάει η μαύρη περιέργεια για τη «φιλία» του με την Σοφία Αλιμπέρτη, καλά θα κάνουν να μην ασχολούνται άλλο, γιατί ο Αλέξανδρος έχει τσαντιστεί και απειλεί πως θα ρίξει πολύ ξύλο. «Θα σαπίσω στο ξύλο όσους ασχολούνται με τα προσωπικά μου» δήλωσε σε κυπριακό περιοδικό ο μονδέλος και το μάτι του είχε γυρίσει κούπα. Γουάου!

Προς τι, όμως, όλα αυτά τα νεύρα; Σάμπως είναι η πρώτη για η τελευταία «φιλία» που απασχολεί περιοδικά και μεσημεριανά; Ο Παρθένης, βλέπεις, δεν θέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά του, αλλά μόνο με τα επαγγελματικά του! Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις; Το μοντέλο τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθειες να γίνει ηθοποιός και προφανώς θέλει ο Τύπος να τον αντιμετωπίζει σε δημόσιες εμφανίσεις του κάπως έτσι.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Αλιμπέρτη, για ακόμη μία φορά δήλωσε πως είναι μόνο φίλοι και πως γελάνε με τα όσα γράφουν γι αυτούς. Έλα Αλέκοοοοο. Πόσα θες να μας τρελάνεις; Από τη μία γελάς με αυτά που γράφουν για τα προσωπικά σου και από την άλλη απειλείς τους πάντες πως θα τους σαπίσεις στο ξύλο άμα ασχοληθούν ξανά μαζί σου; Νομίζω πως πρέπει το μονδέλο και νυν ηθοποιός να αποφασίσει. Να ξέρουμε κι εμείς που ψιλό-ασχολούμαστε μαζί του, να κυκλοφορούμε εφεξής με κράνος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]