Αποθέωση και "γιούχα" για την Βανδή!

15.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το είχα μεγάλο άγχος πως θα εξελιχθεί η φετινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην τρίτη απονομή των βραβείων του MAD
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το είχα μεγάλο άγχος πως θα εξελιχθεί η φετινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην τρίτη απονομή των βραβείων του MAD μιας και στην περσινή η εμφάνισή της επί σκηνής είχε συνοδευτεί από απρόοπτα, όπου είχε κοπεί στη μέση το play back. Ευτυχώς, αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά και η αοιδός εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, τραγουδώντας το Jambi. Βγήκε πάνω στη σκηνή με καυτό σύνολο, πλαισιωμένη από το μπαλέτο της, ενώ με τα σκέρτσα και τα χορευτικά της ξεσήκωσε το πλήθος.

Ρουβάς, Ρέμος, Κοκκίνου και λοιποί επώνυμοι κουνιόνταν στον ρυθμό της Βανδή με το φαν κλαμπ της αοιδού να παραληρεί. Φευ, όμως. Δεν διασκέδαζαν όλοι με το Jambi καθώς εκεί ήταν και το κλαμπ της Άννας Βίσση, το οποίο φρόντισε να δώσει το βροντερό παρών του και ας έλαμψε δια της απουσίας της από την εκδήλωση η απόλυτη! Είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Έτσι, τη στιγμή που η Βανδή ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της, οι «βισσικοί» άρχισαν τη γιούχα φωνάζοντας ρυθμικά «Άννα, Άννα».

Εκείνη όμως απτόητη. Παρόλη τη φασαρία και τον πανικό κατάφερε να «σταυρώσει» λέξη και να πει πως αφιερώνει όλα τα βραβεία στην κόρη της, Μελίνα. Και για να δεις περί ποίας ανωτερότητας μιλάμε, αργότερα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως θα ήθελε να κάνει ένα ντουέτο με την Άννα Βίσση. Ελπίζω του χρόνου το εξωτερικό να μην «καλέσει» μία από τις δύο αοιδούς και να της δούμε σε ένα ντουέτο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]