"Ρεσιτάλ αποριών" από την Ελένη Μενεγάκη!

04.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήθελα να ήξερα, πείραξε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί στην αρχή και για κάμποση ώρα της παρουσίασης των τηλεοπτικών βραβείων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήθελα να ήξερα, πείραξε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί στην αρχή και για κάμποση ώρα της παρουσίασης των τηλεοπτικών βραβείων, ήτο τόσο μουτρωμένη που με έκανε να ανησυχώ για το ποιος και πως πείραξε το Ελενάκι. Γελούσε αμήχανα, έδειχνε να είναι έξω από τα νερά της, μπορείς να πεις ότι βαριόταν κιόλας και σε γενικές γραμμές νόμιζες πως με το ζόρι την έβαλαν να παρουσιάσει την τελετή. Μέχρι τη στιγμή, που ήρθε η ώρα να βραβευθεί ο «καλύτερος σπορτκάστερ», οπότε και η Ελένη «αφυπνίσθηκε» και άρχισε τα δικά της.

Έκανε στον Ρότσα ερωτήσεις που είναι σίγουρα απορίες του 4χρονου γιου της (γιατί δεν πιστεύω ότι ήταν δικές της) και το κοινό από κάτω ξέσπασε σε γέλια με αυτά που άκουγε. Ε, αυτό ήταν. Η Μενεγάκη πήρε μπρος, που για να καταλάβεις ζήτησε από τον Χατζηνικολάου να πάρει δική της πολιτική εκπομπή. Ακόμη σείονται οι τοίχοι του Μεγάρου, από τα γέλια που έκαναν οι παρευρισκόμενοι. Στα «Τηλεοπτικά Πρόσωπα» πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το λαμπερό παρών τους, αν και γι ακόμη μία χρονιά η εκπροσώπηση από πλευράς ΑΝΤ1 ήταν ελλιπής!

Εκεί βρέθηκε και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει βραβείο κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε μαζί Μενεγάκη  Κορομηλά να φωτογραφίζονται αγκαλιά και να κολακεύει η μία την άλλη σα να ήταν δυο φίλες από παλιά. Στη σκηνή η Μενεγάκη βρέθηκε και με τον Χατζηνικολάου, με τον οποίο αντάλλαξε ουκ ολίγα κολακευτικά σχόλια. Είδες άμα πρόκειται για γιορτή; Στο κοινό την καλύτερη «κερκίδα» είχαν κάνει οι άνθρωποι του «Παρά Πέντε», όπου βρέθηκε σύσσωμο το καστ, πλην της Σμαράγδας Καρύδη, αφού έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]