Το "μοιρολόι" του Αρναούτογλου!

04.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολλές ταινίες με το Νίκο Ξανθόπουλο πρέπει να έβλεπε μικρός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολλές ταινίες με το Νίκο Ξανθόπουλο πρέπει να έβλεπε μικρός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το τόσο...μοιρολόι που ρίχνει ο γνωστός παρουσιαστής σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Στην απονομή για τα «Τηλεοπτικά Πρόσωπα της χρονιάς» ο Γρηγόρης, μια ρωμαίικη καρδιά μόλις ανέβηκε πάνω για να παραλάβει το βραβείο «αγαπημένου παρουσιαστή» έπιασε μια κλάψα, μα μια κλάψα, που άμα περνούσε μανάβης έξω από το Μέγαρο θα έκανε χρυσές δουλειές. Κι ας έχει πάει το ραπανάκι στα ύψη.

Ο Γρηγόρης, γι ακόμη μία φόρα αναφέρθηκε στον πόλεμο που του κάνουν ορισμένοι (σνιφ, σνιφ), στα παιδικά του χρόνια στο χωριό (κλαψ, κλαψ), ενώ στο τέλος μίλησε για τη φτώχεια που έχει ο κόσμος και που δεν μπορεί να πάει ούτε διακοπές (μπούχου, μπούχου). Μάλιστα, ο Αρναούτογλου ήτο τόσο στεναχωρημένος, που είπα «δεν γίνεται, τώρα το νέο παιδί του λαού θα βγάλει 200 ευρώ και θα τα δώσει στον πρώτο τηλεθεατή που θα τηλεφωνήσει»!

Πάντως, ο δακρύβρεχτος λόγος του Γρηγόρη δεν φάνηκε να συγκινεί κανέναν από τους παρευρισκομένους. Μην μπερδεύεσαι που μερικοί σκούπιζαν τα μάτια τους. Από το χασμουρητό ήταν, που πήγε σύννεφο. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν πήρε το δικό του βραβείο, αναφέρθηκε προσωπικά στον Αρναούτογλου και με κομψό τρόπο, αλλά εμμέσως πλην σαφώς και μέσα από τη δική του προσωπική εμπειρία, ήταν σα να λέει στον Γρηγόρη «Κι εμάς μας πολεμούν, αλλά δεν κάνουμε έτσι»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]