Χωρίζουν Δημητρίου - Τρούπης;

05.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες για χωρισμό της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβάνε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες για χωρισμό της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβάνε. Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τα οικογενειακά τους, αφήσαμε το ζεύγος να βιώνει την απόλυτη(;) ευτυχία στις παραλίες της Σαντορίνης και στα μπουζούκια της Αθήνας, διαψεύδοντας με φιλιά και αγκαλιές τα όσα λέγονταν. Έτσι, ανακουφισμένοι πως είναι καλά, τους αφήσαμε στην ησυχία τους.

Ώσπου, οι φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο τους κι επικείμενο διαζύγιο επανήλθαν. Και βρήκαν την κατάλληλη εποχή. Λίγες μέρες πριν κλείσουν ένα χρόνο ως παντρεμένοι. Σνιφ, σνιφ, κάτι σενάρια που φτιάχνει η ζωή. Σε περίπτωση, πάντα, που ισχύουν τα όσα κυκλοφορούν. Λέγεται, λοιπόν, πως το ζευγάρι έχει αξεπέραστα προβλήματα, τσακώνονται επί καθημερινής βάσεως, ενώ ο Τρούπης προκειμένου να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι του από το πολύ το μπίρι, μπίρι έχει φύγει από σπίτι και μένει αλλού, μόνος του.

Την πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν οι φήμες για χωρισμό, το ζευγάρι άργησε να τις διαψεύσει. Τώρα, όμως, η Άντζελα έσπευσε να δηλώσει πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως με τον σύζυγό της είναι μια χαρά και δυο τρομάρες. Και πως όλα αυτά τα βγάζουν εκείνοι που ζηλεύουν την ευτυχία τους. Είδες ένας κακός κόσμος που υπάρχει; Τς τς τς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]