Προβλήματα για Ελένη - Ματέο;

04.08.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα πέρασε από τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο από έξοδο τους σε κοσμικό ρεστοράν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα πέρασε από τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο από έξοδο τους σε κοσμικό ρεστοράν και δημοσιεύματα αυτή την εβδομάδα τους θέλουν να έχουν προβλήματα στη σχέση τους! Ω ναι. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε Μενεγάκη και Παντζόπουλος δεν το πέρασαν μαζί (όπως συνηθίζουν να κάνουν το καλοκαίρι), αλλά αλλού ήταν ο ένας και αλλού ο άλλος.

Και το σημαντικότερο; Πού και με ποιες ήταν ο Ματέτο/Μαθιός; Οεο; Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο 40χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε στην Άνδρο και συγκεκριμένα στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του στην Άχλα. Αλλά, όχι αγαπημένε μου, δεν ήταν μόνος, αλλά όπως είδαμε στις φωτογραφίες στην παραλία των συνόδευαν δύο αιθέριες υπάρξεις, η μία εκ των οποίων παρά ήτο αιθέρια. Φορούσε καυτό μονικίνι, έκανε χαλαρή τόπλες ηλιοθεραπεία, ενώ σε μία άλλη φωτό τη βλέπουμε να στέκεται γυμνόστηθη στο πλάι του επιχειρηματία.

Νταν, νταν. Άκου χτυπάνε καμπάνες για εμάς... Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα του Ciao λένε ότι η σχέση της Ελένης με τον 40χρονο άντρα, τον οποίο γνώρισε ακριβώς πριν ένα χρόνο, περνάει τον τελευταίο καιρό κρίση και «σκιές» έχουν απλωθεί πάνω της. Μπρρρ. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα. Κι επειδή σε βλέπω ανήσυχο ότι αυτή την εβδομάδα δεν παίζει Μενεγάκη σε περιοδικό, απατάσαι. Υπάρχει και Ελένη και μάλιστα την ώρα που μαθαίνει τένις στις εγκαταστάσεις πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κυλλήνη, όπου πήγε για λίγες μέρες με παιδιά και μητέρα.