Ενοχλημένος ο Ρουβάς με Ψινάκη - Μαρτάκη

07.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπέρ - Μαρτακίαση έχουμε πάθει το φετινό καλοκαίρι καθώς δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε νέα από τον νεαρό αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπέρ - Μαρτακίαση έχουμε πάθει το φετινό καλοκαίρι καθώς δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε νέα από τον νεαρό αοιδό και φέρελπι Σάκη Ρουβά, Κώστα Μαρτάκη. Ο Μαρτάκης στην Μύκονο, ο Μαρτάκης στον Λυκαβηττό στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή, ο Μαρτάκης στα Τρίκαλα, το καινούργιο βίντεο κλιπ του Μαρτάκη. Μόνο τον Μαρτάκη στην τουαλέτα δεν μας έδειξαν ακόμη. Αν και όπως τον κόβω τον Ηλία Ψινάκη, που τόσο θερμά έχει πάρει το θέμα της ανάδειξης του νεαρού σε σταρ, δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη κι εκεί.

Ωστόσο, όλη αυτή η «Μαρτακό-μάνια» δεν έχει ενοχλήσει μόνο εμάς που βαρεθήκαμε να ακούμε γι’ αυτόν, αλλά και τον αυθεντικό Ρουβά, ο οποίος φέρεται να είναι τα μάλα ενοχλημένος με τον πρώην μάνατζέρ του. Η προσπάθεια του Ψινάκη να κάνει τον Μαρτάκη Ρουβά στη θέση του Ρουβά έχει εξοργίσει την original έκδοση, σε τέτοιο σημείο που άμα ο Sakis ξέρει πως κάπου θα είναι ο Ψινάκης με τον Κώστα, δεν πηγαίνει αυτός. Για παράδειγμα, στη συναυλία που έδωσε η Βανδή στον Λυκαβηττό, ο Ρουβάς αν και ήθελε πολύ να δει από κοντά τη φίλη του, δεν πήγε διότι πληροφορήθηκε πως εκεί θα είναι του νέο «αχτύπητο» δίδυμο.

Δυο Ρουβάδες στον ίδιο χώρο φαίνεται πως δεν χωράνε και ο Sakis σαν παλαιότερος (και αυθεντικός) που είναι, δεν θέλει να μπει στη διαδικασία της σύγκρισης, όπου ο κόσμος και τα φώτα θα πέσουν πάνω σε αυτούς τους δύο. Όπως καλή ώρα είχε γίνει στην απονομή για τα «Τηλεοπτικά Πρόσωπα 2006». Πάντως, ο I wanna be Sakis Ρουβάς, Μαρτάκης αρνείται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλώνοντας πως θέλει να κάνει τη δική του καριέρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]