Έπιασε πάλι μικρόφωνο η Μαστροκώστα!

08.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν τον περασμένο χειμώνα της βγήκε σε ξινό; Η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως δεν χαμπαριάζει τίποτα κι έπιασε πάλι μικρόφωνο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν τον περασμένο χειμώνα της βγήκε σε ξινό; Η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως δεν χαμπαριάζει τίποτα κι έπιασε πάλι μικρόφωνο. Εδώ και λίγες μέρες, το κορίτσι για όλες τις δουλειές εμφανίζεται σε πίστα της Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά. Η πρόταση της έγινε στο άσχετο όταν εκείνη ετοίμαζε τις βαλίτσες της για Μύκονο.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αοιδούς, που πριν από την έναρξη των εμφανίσεων «λιώνουν» στις πρόβες, η Γωγώ έκανε μόνο δυο τρεις και ανέβηκε στην πίστα για να καταπλήξει τους θαμώνες. Αν τα κατάφερε; Και βέβαια. Ξέρεις, τι ωραία που λέει τα λαϊκά με εκείνο το καυτό σορτσάκι; Ή με το τολμηρό μπουστάκι; Με το στόμα ανοιχτό μένουν οι θαμώνες, ενώ το πανέρι με το γαρύφαλλο φεύγει βολίδα. Το παραδέχομαι. Η Γωγώ είναι...και από φωνή, κορμάρα!

Οι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη θα τελειώσουν τον Σεπτέμβριο και η Μαστροκώστα θα φύγει κατευθείαν για διακοπές. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της έχει πολλές προτάσεις από διάφορους χώρους, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]