"Εγώ είδα την Σούρι"!

09.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες πέρασαν από τη γέννησή της, αλλά Σούρι ακούμε και Σούρι δεν βλέπουμε. Ο λόγος για τη νεογέννητη κόρη του Τομ Κρουζ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες πέρασαν από τη γέννησή της, αλλά Σούρι ακούμε και Σούρι δεν βλέπουμε. Ο λόγος για τη νεογέννητη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, που ο διάσημος πατέρας της εξακολουθεί να την έχει στην...απομόνωση για να μην την ενοχλεί η πολλή φασαρία. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις που έχουν τόσο μυστήριο, η φαντασία των ανθρώπων οργιάζει. Τόσο πολύ, που κάποιοι λένε πως η Σούρι δεν υπάρχει. Δεν γεννήθηκε ποτέ.

Ώσπου βγήκε η Πενέλοπε Κρουζ, πρώην αγαπημένη του Τομ και με μεγάλη χαρά και περηφάνια δήλωσε: «Εγώ είδα την Σούρι»! Κι εξωγήινο να έβλεπε, τόση χαρά για την αποκλειστικότητα δεν θα είχε. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να δεις την κόρη του Κρουζ μέσα στην περίοδο της απόλυτης ησυχίας. Η Πενέλοπε τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους και όπως δήλωσε αργότερα, η Σούρι είναι ένα πανέμορφο μωρό.

Το ωραιότερο που έχει δει και πως μοιάζει και από τους δύο γονείς. Για τους, δε, Τομ και Κέιτι είπε πως είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και ότι σχεδιάζουν τον γάμο τους. Μετά από όλα αυτά που μάθαμε και ακούσαμε, χαλάλι τους θα περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να δούμε την...Σούρι της σιωπής!