Ο Μαζωνάκης δεν θέλει τον Μαρτάκη;

12.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άκου τώρα τι λένε; Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που το φετινό χειμώνα θα είναι μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, μήτε που θέλει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άκου τώρα τι λένε; Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που το φετινό χειμώνα θα είναι μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, μήτε που θέλει τον τελευταίο στο σχήμα. Όλος αυτός ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και η δημιουργία της νέας γενιάς των «Μαρτακίτσων», λένε πως έχουν ενοχλήσει τον Μαζωνάκη.

Αν δεν συνυπήρχε με το νεαρό στην ίδια πίστα, σιγά που θα τον ένοιαζε αν ο Μαρτάκης πολυδιαφημίζεται κι έχει κάποιες μικρές να τρελαίνονται για την πάρτη του. Τώρα, όμως, που θα συνεργάζονται, ε μάλλον δεν είναι ο, τι πιο ευχάριστο γι’ αυτόν. Πάντως, μη φανταστείς πως ο Γιώργος δημιουργεί προβλήματα και τα λοιπά. Πως θα μπορούσε εξάλλου, ένας Μαζωνάκης να ασχοληθεί τόσο πολύ με έναν φερέλπιδα μεν, πρώην παίκτη reality δε.

Ωστόσο, λένε, πως ο άνθρωπος ξεκαθάρισε τη θέση του κι έθεσε κάποιους μικρούς όρους, διότι όπως λέει ο σοφός λαός «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Κι όπως άκουσα στο νεανικό δελτίο του Star, η Δέσποινα Βανδή - όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις - εκτελεί χρέη πυροσβέστη. Για να προλάβει τα χειρότερα.