Και πάλι σόλο ο Φουστάνος

12.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρασε και δεν ακούμπησε η σχέση του Ανδρέα Φουστάνου και της Ντόρας Παπαδοπούλου. Εδώ και λίγες μέρες το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρασε και δεν ακούμπησε η σχέση του Ανδρέα Φουστάνου και της Ντόρας Παπαδοπούλου. Εδώ και λίγες μέρες το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και όχι τίποτε άλλο, αλλά τσάμπα τα ταξίδια στις Βραζιλίες, οι συναυλίες της Βανδή και κυρίως οι εκδηλώσεις τρελού έρωτα on camera. Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό του φαινομενικά ευτυχισμένου ζευγαριού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Ακόμη και την είδηση ότι δεν είναι πια μαζί την αποκάλυψε ο πατέρας της Ντόρας, ο οποίος με το μάτι του να γυαλίζει, διέψευσε στης Λαμπίρη ότι η κόρη του είναι έγκυος στο παιδί του Φουστάνου. Αμ, αυτό που το πας; Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες και όλοι έλεγαν πως η νέα αγαπημένη του γνωστού χειρουργού περιμένει το παιδί του. Ο ίδιος ο Φουστάνος διέψευδε τις φήμες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το έκανε, δεν σε έπειθε ότι έλεγε και αλήθεια.

Ώσπου, στην ιστορία εμφανίσθηκε ο πατέρας Παπαδόπουλος για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο η κόρη σου όχι μόνο να μην είναι έγκυος, αλλά να έχει χωρίσει κιόλας. Άσε, που η στάση του Φουστάνου δεν του άρεσε και πολύ. Τι λέει, όμως ο τέως της Νατάσσας Θεοδωρίδου για όλα αυτά; Με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δηλώνει «ελεύθερος και ωραίος», ενώ αρνείται πως με τη Νατάσσα έχουν φθάσει στα άκρα με το διαζύγιο. Ωστόσο, όποια πιστή, ας προσέλθει. Πως να το κάνουμε είναι γαμπρός κελεπούρι ο Φουστάνος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]