Χώρισε ο Φλωρινιώτης μετά από 30 χρόνια γάμου!

12.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Χωρίσαμε γιατί την παραμελούσα» δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τρόμαξα να συνέλθω από το σοκ της είδησης - βόμβας. Η αλήθεια είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χωρίσαμε γιατί την παραμελούσα» δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τρόμαξα να συνέλθω από το σοκ της είδησης - βόμβα. Η αλήθεια είναι πως είχα ξεχάσει ότι ο «πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» είναι παντρεμένος καθότι η σύζυγος της...φίρμας στα 30 χρόνια έγγαμου βίου υπήρξε «αθόρυβη». Ωστόσο, για να επανέλθω στα του σοκ, αυτό υπήρξε μεγάλο, διότι πώς να το κάνουμε ήταν ένας γάμος 30 χρόνων.

Ο Φλωρινιώτης, λοιπόν, πιο ανανεωμένος από ποτέ βγήκε στης Λαμπίρη κι έκανε την ανακοίνωση του χωρισμού, παίρνοντας πάνω του όλη την ευθύνη για το διαζύγιο. Είπε δηλαδή πως παραμελούσε την γυναίκα του Μάχη, δεν της έδινε και πολύ σημασία καθότι αφοσιωμένος στη δουλειά του και η γυναίκα τι να κάνει, δεν άντεξε άλλο και τα βρόντηξε.

Ωστόσο, τα καλύτερα ήρθαν μετά, όταν πήρε τηλέφωνο η τέως κι εξέφρασε τα παράπονά της. Παραδέχτηκε ότι την παραμελούσε, όχι όμως για τη δουλειά, αλλά για τη μητέρα του. «Πειράζει που είμαι λιγάκι μαμάκιας, πειράζει»; Εμάς όχι, αλλά την σύζυγο πολύ, η οποία έκανε την υπομονή της (30 χρόνια) αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Για να καταλάβεις, άντεξε το γεγονός ότι τον άνδρα της όλα αυτά τα χρόνια τον περιστοίχιζαν και...ψιλόζαχάρωναν αιθέριες υπάρξεις, αλλά αυτό το κόλλημά του με τη μαμά Φλωρινιώτη μήτε που το χώνεψε. Έτσι, το διαζύγιο ήρθε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]