Το εξώδικο της Στάη στον ΑΝΤ1

05.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Που ναι η Έλλη οε οε» αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης όσοι είδαν το Νίκο Ευαγγελάτο να παρουσιάζει μόνος του το δελτίο ειδήσεων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Που ναι η Έλλη οε οε» αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης όσοι είδαν το Νίκο Ευαγγελάτο να παρουσιάζει μόνος του το δελτίο ειδήσεων. Μην την πόνεσαν οι αμυγδαλές της; Μην είχε πάλι κάποιους προσωπικούς λόγους (όπως στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1) γι’ αυτό και δεν ήταν στο δελτίο; Άλλοι πάλι, πιο τσακάλια και γνώστες της κατάστασης «μυρίστηκαν» τι είχε συμβεί. Το δίδυμο Στάη - Ευαγγελάτου τα έφαγε τα ψωμιά του. Μέχρι εκεί άντεξε.

Και είχαν απόλυτο δίκιο. Η Στάη την Τετάρτη έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, ζητώντας την άμεση διακοπή της συνεργασίας τους. Οι λόγοι που το έστειλε ήταν η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου και η δυσκολία να συνεργαστούν. Ωστόσο, στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αφήνοντας την ιστορία να περάσει στο ντούκου. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν δήλωσαν πως θα κάνουν ο, τι χρειάζεται προκειμένου να διασφαλισθεί κάθε έννομο συμφέρον του ΑΝΤ1, ενώ οι λόγους που επικαλείται η Στάη, είναι - σύμφωνα με το κανάλι - προσωπικοί και καθαρά υποκειμενικοί. Εξάλλου, οι ίδιοι υποστηρίζουν πως η συνεργασία έγινε σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, ο οποίος τηρήθηκε κατά γράμμα. Έτσι, χθες το δελτίο παρουσίασε μόνος του ο Ευαγγελάτος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]