Και η Μαντόνα θα υιοθετήσει παιδί!

05.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η ντίβα γέμισε με dollars ακόμη και τις κωλότσεπες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η ντίβα γέμισε με dollars ακόμη και τις κωλότσεπες. Κι αφού από οικονομικής άποψης το τουρνέ της ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Μαντόνα είπε να το ρίξει στις... αγαθοεργίες. Συγνώμη, δηλαδή, οι φίλοι τους Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ είναι καλύτεροι και πιο ευαίσθητοι, που υιοθετούν το ένα ορφανό μετά το άλλο και σκορπούν τα ζεστά τους λεφτά για κοινωνικούς σκοπούς;

Έτσι, η Μαντόνα μαζί με τον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν και αυτοί ένα παιδί. Από το Μαλάουι συγκεκριμένα, όπου η Μαντόνα πρόκειται να ιδρύσει ίδρυμα για παιδιά με AIDS. Μάλιστα, η διαδικασία της υιοθεσίας έχει ήδη ξεκινήσει και η Μαντόνα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά παιδάκια, αυτό που θα κάνει δικό της. Το «εκλεκτό» θα είναι αγόρι καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να αποκτήσει έναν ακόμη γιο μετά τον 5χρονο Ρόκο, ενώ η ντίβα ως γνωστών έχει ακόμη μία κόρη, την 9χρονη Λούρδη.

Τις επόμενες μέρες Μαντόνα και Ρίτσι πρόκειται να ταξιδέψουν στο Μαλάουι τόσο για την υιοθεσία, όσο και για το ίδρυμα. Πάντως, το παιδί δεν θα το πάρουν μαζί τους κατά την επιστροφή τους στην Αγγλία, διότι η υιοθεσία για να ολοκληρωθεί θα χρειαστεί τουλάχιστον 18 μήνες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]