Ερωτεύτηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου;

05.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες οι φήμες θέλουν την Τζούλια Αλεξανδράτου να είναι ερωτευμένη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες οι φήμες θέλουν την Τζούλια Αλεξανδράτου να είναι ερωτευμένη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε περί έρωτος της ωραίας Τζούλιας, αλλά κατά έναν περίεργο λόγο, ο «εκλεκτός» Αλεξανδράτου δεν είναι ένας από τους ζεν πρεμιέ του τόπου. Βλέπε, Αλέξης Γεωργούλης, Κωστας Σόμμερ. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Dream Show και φερέλπιδα αοιδό, Διονύση Μακρή.

Άσχετο: μήπως το Dream να μετονομαστεί σε ακαδημία τραγουδιού - προξενιού; Όλους τους έχει βολέψει. Θάνος Τζάνης - Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Σισίνη - Στέργιος Μικρούτσικος και τώρα Διονύσης Μακρής. Πάντως, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη φημολογούμενη σχέση. Το αντίθετο θα έλεγα, αφού η Τζούλια σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό δήλωσε πως δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένη, αφού έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως το «9» των καλλιστείων ξημεροβραδιάζεται στο Romeo, όπου άδει ο Μακρής. Τελευταία φεύγει από το μαγαζί. Μέχρι που σκέφτονται να της δώσουν τα κλειδιά να κλείνει αυτή. Τι σημαίνει, λοιπόν, αυτό; Που κάθε μέρα χτυπάει κάρτα στο Romeo. Άσε, που όταν ο Μακρής έχει ρεπό από το μαγαζί, οι δυο τους βγαίνουν έξω. Σε μία από αυτές τις εξόδους τους συνέλαβε ο φακός να γλεντάνε σε νυχτερινό κέντρο και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους να είναι ηλεκτρισμένη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]