Ο έρωτας για τον Τζώρτζογλου ήρθε από την Τουρκία;

05.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξεκίνησε από την Τουρκία με την προσδοκία να γίνει στην Ελλάδα τραγουδίστρια. Μεγάλη ή μικρή δεν έχει σημασία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε από την Τουρκία με την προσδοκία να γίνει στην Ελλάδα τραγουδίστρια. Μεγάλη ή μικρή δεν έχει σημασία. Μέχρι στιγμής, η ιστορία τραγούδι δεν φαίνεται να της κάθεται. Ωστόσο η Φιντέ - περί οίας ο λόγος - δεν πρέπει να έχει παράπονο στον τομέα των σχέσεων. Η νεαρή αοιδός και πρώην παίκτρια του Fame Story στους λίγους μήνες που είναι στη χώρα μας έχει «κεραυνοβοληθεί» από τον έρωτα δύο φορές.

Η πρώτη ήταν με τον πρώην συμπαίκτη της, Στάθη Ραφτόπουλο και η δεύτερη, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Αυτή μάλιστα, είναι επιτυχία. Τζώρτζογλου και Φιντέ λέγεται πως είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, ο φακός τους έχει συλλάβει σε νυχτερινές εξόδους τους.

Πάντως, στις εξόδους τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προσπαθώντας να μην δίνουν λαβές για σχόλια. Αλλά, όπως λένε, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και τα παιδιά δεν φαίνεται να έχουν... κοκίτη!