Έλενα Γκρέκου εναντίον Βαλάντη

17.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις» θυμίζει η ιστορία με τον Βαλάντη και την πρώην αγαπημένη του, Έλενα Γκρέκου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις» θυμίζει η ιστορία με τον Βαλάντη και την πρώην αγαπημένη του, Έλενα Γκρέκου. Η τελευταία είναι τα μάλα οργισμένη με τον αοιδό και τον πρόσφατο κρυφό γάμο του. Κι εδώ έρχεται να κολλήσει γάντι το παραπάνω χαριτωμένο. Βλέπεις, ο Βαλάντης με την Γκρέκου έκανε παιδί, την «μυστηριώδη» Κατερίνα πήγε και παντρεύτηκε.

Και μάλιστα σε χρόνο dt. Περάστε, γνωριστείτε, παντρευτείτε το έκανε ο Βαλάντης και η Γκρέκου δε λέει να το χωνέψει. Άδικο έχει η κοπέλα; Μέχρι παιδί έκανε μαζί του, σχέση χρόνων είχαν, αλλά αυτός δύο χρόνια το καημένο το χε αρραβωνιασμένο και μετά? μην είδατε τον Παναή! Αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε την ιστορία, λέγοντας πως είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους και δεν ήταν δυνατό να πάνε σε γάμο.

Πάντως, η Γκρέκου τώρα γυρνά παντού και τον δικάζει, λέει πως είναι ένοχος αυτός. Ειδικά, τη δήλωσή του πως αυτή κάνει καριέρα στην Αθήνα και ο γιος τους μεγαλώνει με τους παππούδες στη Θεσσαλονίκη, μήτε που μπορεί να τη χωνέψει. Κι άντε να πει ότι δεν είναι καλή ως σύντροφος, μα μητέρα; Άσε, που επίσης δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι παντρεύτηκε κρυφά και η ίδια το έμαθε από την τηλεόραση, αλλά και από το παιδί που παραβρέθηκε στον γάμο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]