Επειγόντως ευχέλαιο στον ΑΝΤ1!

19.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι κακό, αλλά κακά μάτια έχουν φάει τον ΑΝΤ1 και τον τελευταίο καιρό τους πηγαίνουν όλα στραβά. Και κατά το... όλα τα χε η Μαριωρή,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι κακό, αλλά κακά μάτια έχουν φάει τον ΑΝΤ1 και τον τελευταίο καιρό τους πηγαίνουν όλα στραβά. Και κατά το... όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε, στον Παράδεισο του Αμαρουσίου, όλα τα είχαν το black out τους έλειπε. Το απόγευμα της Τετάρτης, όσοι περίμεναν να δουν τις ειδήσεις στον ΑΝΤ1 βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη και προς στιγμήν πίστεψαν πως το MAD κατέλαβε τη συχνότητα του σταθμού.

Βλέπεις, εκείνη την ώρα έπαιζε βίντεο κλιπ του Γιώργου Γιαννιά και άλλων φερέλπιδων αοιδών. Ευτυχώς, που αμέσως έπεσαν διαφημιστικά για τη Σχολή του ΑΝΤ1 και άλλων εταιρειών του Ομίλου, οπότε ηρεμήσαμε τουλάχιστον σε αυτό. Αλλά που ήταν ο Ευαγγελάτος; Είκοσι λεπτά πέρασαν και μία μικρή μαυρίλα στην οθόνη μέχρι να ξεκινήσει το δελτίο και να δούμε τον παρουσιαστή να μας καλησπερίζει με το πιο δολοφονικό βλέμμα, που διέθετε η γκάμα του.

Για να μην στα πολυλογώ, λόγω τεχνικών προβλημάτων στη μίξη της εικόνας, το δελτίο άργησε να ξεκινήσει, ενώ και στη μισάωρη διάρκειά του τα ευτράπελα δεν έλειψαν. Για να καταλάβεις, τα παράθυρα ήταν «κλειστά» και οι συνεργάτες που έβγαιναν σε αυτά, περνούσαν ο ένας μετά τον άλλον δίπλα από τον Ευαγγελάτο κι έλεγαν εν τάχει το ρεπορτάζ τους. Ωστόσο, το άγχος του παρουσιαστή, που όλα του πηγαίνουν στραβά, ήταν αν θα προλάβουν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ώστε να βγουν κανονικά οι «Αποδείξεις» το βράδυ. Τελικά, η βλάβη αποκαταστάθηκε, αλλά όχι οι γκρίνιες στο κανάλι, που λέγεται πως όλο και φουντώνουν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]