Στιγμές πάθους για Παπουτσάκη - Κανάκη!

19.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έλαβε τέλος και φαίνεται ότι η ηθοποιός βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έλαβε τέλος και φαίνεται ότι η ηθοποιός βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη.... Αμέ. Εξάλλου, ο έρωτας με έρωτα περνάει και η Παπουτσάκη αυτό το εφαρμόζει πιστά στα προσωπικά της.

Κι έρχομαι τώρα στη μεγάλη αποκάλυψη για το νέο αμόρε της ηθοποιού.... Ο Αντώνης Κανάκης! Όπως διάβασες, αγαπημένε μου. Έτριβα ξανά και ξανά τα μάτια μου βλέποντας τη σκοτεινή φωτογραφία των δύο να φιλιούνται με πάθος μέσα στη θάλασσα ένα αυγουστιάτικο βράδυ. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα στο bachelor party της Σίσσυς Χρηστίδου.

Άλλωστε, εκεί έγινε και η γνωριμία. Η Παπουτσάκη είναι καλή φίλη της Χρηστίδου και από τις λίγες «επώνυμες» καλεσμένες τόσο στο γάμο της όσο και στο bachelor party. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε πάει μία μέρα πριν για να παραβρεθεί και στη συναυλία των Onirama, όπου εκεί έγινε το κονέ με τον Κανάκη. Την επόμενη μέρα, όλοι μαζί βρέθηκαν σε μπαρ της Χαλκιδικής και η Κατερίνα με τον Αντώνη, που όλη τη βραδιά ήταν στο πίτσι πίτσι κατάφεραν να απομακρυνθούν από τους υπόλοιπους και μέσα στη θάλασσα (υπό το φως του φεγγαριού, αλλά φευ για εκείνους και υπό το φακό του παπαράτσι) έζησαν στιγμές πάθους.

Αν το φλερτ θα εξελιχθεί σε σχέση θα δείξει. Πάντως, και οι δύο προέρχονται από χωρισμό, ενώ είναι η πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη που ο Κανάκης απασχολεί (άθελα του) τα δημοσιεύματα με έρωτα. Η Παπουτσάκη, πάλι, τον τελευταίο χρόνο είναι μαθημένη από τέτοια, πότε με την On/off σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη και πότε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.