Εργένικες διακοπές...

19.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά» είναι το φετινό καλοκαίρι ο Κώστας Πηλαδάκης. Αν και επίσημα δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, πλέον είναι σίγουρο ότι ο επιχειρηματίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά» είναι το φετινό καλοκαίρι ο Κώστας Πηλαδάκης. Αν και επίσημα δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, πλέον είναι σίγουρο ότι ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του, Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν χωρίσει. Και για του λόγου το αληθές, το πρώην ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι έκανε χωριστές διακοπές.

Και όχι μόνο αυτό. Αν πιστέψουμε κάποιες κακές γλώσσες, σε τυχαίες συναντήσεις τους στην Μύκονο απέφευγαν να μιλήσουν μεταξύ τους, ακόμη και να διασταυρώσουν τα βλέμματα τους. Χμ. Δεν τον κόβω και πολύ εύκολο τον χωρισμό. Αλλά συνήθως έτσι γίνεται. Τέλος πάντων, η Παπαδημητρίου το καλοκαίρι το πέρασε στη Μύκονο μαζί με τα δυο της παιδιά, ενώ ο Πηλαδάκης δεν άφησε νησί που να μην το επισκεφθεί.

Αχώριστος με τον Αντώνη Ρέμο (κουμπάρος του στον γάμο με την Ντορέττα) είναι αυτό το καλοκαίρι κι έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες συναυλίες του αοιδού από κοντά. Από Μύκονο Χαλκιδική και από εκεί Κεφαλλονιά και μετά Χανιά. Μάλιστα, στον τελευταίο προορισμό ο Πηλαδάκης έμεινε λίγες μέρες πίσω με άλλους φίλους του επιχειρηματίες και όπως λένε οι κακές (και πονηρές) γλώσσες η ανδροπαρέα πέρασε μούρλια... Και γλέντησε... εργένικα!