Πάει για δήμαρχος ο Καραμέρος

12.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ενημέρωσε το Σωτήρη να επιστρέψει από τις διακοπές του, μπας και βοηθήσουμε κι εμείς τον Γιώργο Καραμέρο στον προεκλογικό του αγώνα. Θυμάσαι που παλαιότερα ο γνωστός παρουσιαστής είχε δεχτεί πρόταση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής;
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ενημέρωσε το Σωτήρη να επιστρέψει από τις διακοπές του, μπας και βοηθήσουμε κι εμείς τον Γιώργο Καραμέρο στον προεκλογικό του αγώνα. Θυμάσαι που παλαιότερα ο γνωστός παρουσιαστής είχε δεχτεί πρόταση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής;


Ε, τώρα, από τον ίδιο χώρο και με αφορμή τις δημοτικές εκλογές μέσα στον Οκτώβριο, ο Καραμέρος δέχτηκε πρόταση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Αμαρουσίου. Σύμφωνα με την "Espresso", αυτή τη φορά ο παρουσιαστής του "10 με 1" σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε αφού και 'πονάει' το δήμο Αμαρουσίου (εκεί μεγάλωσε και κατοικεί ακόμα) και δεν υπάρχει ασυμβίβαστο όπως θα γινόταν στην περίπτωση εκλογής του ως βουλευτή.


Έτσι, ακόμα κι αν εκλεγεί δήμαρχος ο Γιώργος, την επόμενη μέρα θα μπορέσει να βρεθεί στην πρωινή του εκπομπή στο πλευρό του τηλεοπτικού του παρτενέρ Σπύρου Χαριτάτου. Φυσικά, εκεί στον ΑΝΤ1, τα διευθυντικά στελέχη ήδη παίρνουν παυσίπονα για τον πονοκέφαλο που θα τους δημιουργήσει μια υποψηφιότητα του Καραμέρου, αλλά ο Γιώργος το σκέφτεται σοβαρά να πει το ΝΑΙ. Σου λέει, Δήμος Αμαρουσίου ο ένας, Κανάλι του Αμαρουσίου το άλλο, θα τρέχω από το στούντιο στο δημαρχείο! Εύκολα πράγματα.


Πάντως ο έτερος του διδύμου Καραμεροχαριτάτων, ο Σπύρος δήλωσε πως θα στηρίξει τον φίλο και συνεργάτη του σε ότι χρειαστεί, άπαξ και πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος.


Ήδη φαντάζομαι τον Χαριτάτο με τις αφίσες του Καραμέρου στο χέρι, να βοηθά την γυμνάστρια του "10 με 1" Σόφη Πασχάλη να τις κολλάει στους τοίχους. Και τέτοια προεκλογική διαφήμιση ποιός δεν θα την ζήλευε!

Η Κατίνα σου (Κ.Π)