Ξανά μαζί Ράπτη - Μαρακάκης

12.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ενημέρωσε και το Σωτήρη πως η Έλενα Ράπτη δεν είναι πλέον ελεύθερη και ωραία!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ενημέρωσε και το Σωτήρη πως η Έλενα Ράπτη δεν είναι πλέον ελεύθερη και ωραία!

Το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω, αλλά όπως βλέπω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Espresso", η Έλενα Ράπτη τα βρήκε και πάλι με τον δικηγόρο της καρδιάς της Γιάννη Μαρακάκη!

Όπως θυμάσαι αγαπημένη, δεν πάνε δύο μήνες από τον γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά, όπου Ράπτη - Μαρακάκης έσκασαν μύτη ξεχωριστά.

Όλοι θυμούνται βέβαια την γκάφα του γνωστού δικηγόρου που φτάνοντας πρώτος ανέφερε πως η Έλενα δεν προλαβαίνει να έρθει στο μυστήριο αλλά τσουπ μετά από μισή ωρίτσα, εμφανίστηκε και η Ράπτη και δεν μπορούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τότε, οι κακές οι γλώσσες είχαν μιλήσει για την απόσταση και τις αυξημένες υποχρεώσεις που χώρισαν το ζευγάρι.

Έλα όμως που οι δυο τους, μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Έτσι, χτες έκαναν κοινή εμφάνιση σε γνωστό γυμναστήριο στη Βάρη. Όσοι είδαν την βουλευτή και τον δικηγόρο, μιλούν για αναβίωση του έρωτα! Σου λέει, τον μάγεψε τον Γιάννη η Έλενα με το καυτό της σορτς και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Κι αφού γύμνασαν το κορμάκι τους, έφυγαν μαζί με το αυτοκίνητο του Μαρακάκη προς άγνωστη κατεύθυνση. Τώρα αν θα βγάλουν το καλοκαίρι μαζί, δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά αλλά όλο και κάποιος γάμος ακόμα θα γίνει!

Η Κατίνα Σου (Κ.Π)