Τα βρόντηξε κι έφυγε ο Δάντης!

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Να περάσει ένας χειμώνας που να μην έχουμε προβλήματα σε νυχτερινό σχήμα και τι στον κόσμο. Ήθελα να ήξερα, τάμα το έχουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να περάσει ένας χειμώνας που να μην έχουμε προβλήματα σε νυχτερινό σχήμα και τι στον κόσμο. Ήθελα να ήξερα, τάμα το έχουν να τσακώνονται σαν τα κοκόρια οι καλλιτέχνες ή να αποχωρούν από το σχήμα λες και είναι Big Brother το κέντρο; Τελευταία θεαματική έξοδος που είχαμε, ήταν του Χρήστου Δάντη από τις «Μούσες», όπου εμφανιζόταν. Και βάστα την καρδιά σου, διότι όπως το κόβω, με τις γκρίνιες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες θεαματικές έξοδοι.

Η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του Δάντη ήταν ξαφνική και πολλοί απόρησαν για ποιο λόγο έγινε. Βλέπεις, το σχήμα Χρήστος Δάντης - Χρήστος Πάζης ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, χωρίς προβλήματα και γκρίνιες. Εξάλλου, και ο ρόλος τους πάνω κάτω ήταν ξεκάθαρος. Ο Δάντης είναι του πιο ποπ, ο Πάζης του αμιγώς λαϊκού, οπότε ποίος ο λόγος να τσακώνονται; Άσε, που οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και πάντα ήθελαν να συνεργαστούν κάποια μέρα.

Φευ, όμως. Την περασμένη εβδομάδα ο Δάντης τα βρόντηξε κι έφυγε από το μαγαζί. Αν και ακούγεται πως είχε προβλήματα με τον επιχειρηματία, καθώς δεν έγιναν κάποια πράγματα που είχε ζητήσει, όταν έδωσαν τα χέρια. Μη νομίζεις, όμως, ότι τα έβαψε μαύρα που έμεινε χωρίς δουλειά. Ίσα, ίσα, πήρε την αγαπημένη του Φλώρα και πήγαν να το «κάψουν» στου Γονίδη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]