Αγγελική Ηλιάδη: Τρίτο όνομα; Άντε γειά!

31.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» είναι ο Νίκος Μακρόπουλος κι ας είναι καλά ο Σαρμπέλ και η Αγγελική Ηλιάδη, που φρόντισαν γι αυτό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» είναι ο Νίκος Μακρόπουλος κι ας είναι καλά ο Σαρμπέλ και η Αγγελική Ηλιάδη, που φρόντισαν γι αυτό. Πριν ακόμη ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους, η Ηλιάδη την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, επειδή είχε έντονη διαφωνία για το ποιος θα είναι το βου και ποιος του γου όνομα στο σχήμα. Το α όνομα είναι ο Μακρόπουλος και πάλι καλά για τον καλλιτέχνη, ουδείς από τους λοιπούς συναδέλφους του είχε αντίρρηση σε αυτό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Μακρόπουλος και Σαρμπέλ είχαν συμφωνήσει από το καλοκαίρι να εμφανισθούν μαζί στο «Θέα» και αναζητούσαν δύο γυναίκες για να συμπληρώσουν το σχήμα. Η μία βρέθηκε και είναι η Καλομοίρα, ενώ μετά από μεγάλη αναζήτηση βρήκαν και την άλλη, που ήταν η Ηλιάδη. Η αρχική συμφωνία είναι και η καλύτερη στιγμή για τα σχήματα. Μετά έρχονται τα προβλήματα και ειδικά όταν πάνε να συζητήσουν το «ευαίσθητο» θέμα της σειράς. Σαρμπέλ και Ηλιάδη ήθελαν να είναι το δεύτερο όνομα στο μαγαζί.

Ο φέρελπις αοιδός επειδή είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι, οπότε σου λέει ως «παλιός» θα έχω καλύτερη θέση, η Ηλιάδη επειδή είναι πιο παλιά, έχει περισσότερους δίσκους και είναι λαϊκή τραγουδίστρια. Αν και δεν του φαίνεται, ο Σαρμπέλ ήταν ανένδοτος να περάσει στην τρίτη θέση, με αποτέλεσμα η Αγγελική να αποχωρήσει. Τι κι αν ο Μακρόπουλος της έταξε ολόδικη της αφίσα; Αυτή ήταν ανένδοτη. Εξάλλου, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια. Και ήδη συζητάει για άλλη συνεργασία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]