Αρραβωνιάστηκαν Αλιμπέρτη - Παρθένης!

30.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει το αρχαίο ρητό και είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται μόνο στους άνδρες και δεν ισχύει με τις γυναίκες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει το αρχαίο ρητό και είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται μόνο στους άνδρες και δεν ισχύει με τις γυναίκες. Οπότε, εμείς μπορούμε να κάνουμε και το δις και το τρις και το πολλάκις... εξαμαρτείν! Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία οδεύει εις γάμου κοινωνία με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τι κι αν στο παρελθόν ήταν επιφυλακτική με την περίπτωση να κάνει έναν δεύτερο γάμο; Με το που γνώρισε τον Παρθένη άλλαξε γνώμη.

Και μάλιστα σε σύντομο διάστημα. Ε, τι να κάθεται η γυναίκα να το κοσκινίζει δέκα χρόνια; Εξάλλου, στη βράση κολλάει το σίδερο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κιόλας περάσει βέρα στο αριστερό, ενώ σύντομα θα την πάνε και στο δεξί. Εδώ, σου λένε ότι ο Αλέξανδρος σκέφτεται στο πολύ άμεσο μέλλον να της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο. Θέλει να είναι πρωτότυπος.

Δημοσιεύματα λένε πως σκοπεύει να της προτείνει on air στην εκπομπή της, αλλά και πάλι δεν του κάθεται καλά. Άσε, που δεν πρωτοτυπεί, αφού πριν δέκα χρόνια το έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή. Μέχρι, όμως, να αποφασίσει, το ζευγάρι κάνει cocooning κι ενίοτε κάνει καμιά νυχτερινή εξόρμηση. Σε μία από αυτές του συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός και μάλιστα σε μία πολύ... ιπποτική σκηνή, όπου ο τζέντλεμαν Αλέξανδρος φορούσε στην καλή του το παλτό της. (Σνιφ, σνιφ). Μήπως περισσεύει κανας Παρθένης και για εμένα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]