Δεν φτούρησαν τα ναρκωτικά για τη Σολωμού

13.08.2010
Αγαπημένη Δήμητρα,Η Μαρία Σολωμού δηλώνει τόσο ερωτευμένη, που ζηλέψαμε οι λεύτερες και αναρωτηθήκαμε τι κάνουμε λάθος αυτό το καλοκαίρι και δεν μας προέκυψε νταραβέρι της προκοπής!

Αγαπημένη Δήμητρα,


Η Μαρία Σολωμού δηλώνει τόσο ερωτευμένη, που ζηλέψαμε οι λεύτερες και αναρωτηθήκαμε τι κάνουμε λάθος αυτό το καλοκαίρι και δεν μας προέκυψε νταραβέρι της προκοπής!


Πρόλαβέ τα στο Σωτήρη, σε συνέντευξή της στο Down Town, η Σολωμού απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις ... ακόμα και σε εκείνη που λέει αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών(!) Πέρασε και δεν ακούμπησε, λέει, από το θέμα ναρκωτικά: «Ναι, έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν μ’ άρεσαν και δεν φτούρησε. Τα δοκίμασα, εντάξει, ήταν μια φάση της ζωής, τέλος».


Δεν στέκομαι όμως εκεί αγαπημένη Δήμητρα (γιατί το αντίθετο είναι που δεν θα πιστεύαμε) ... εκεί που στέκομαι είναι ότι αυτό τον καιρό δηλώνει ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Επιτέλους και κάποιος χαρούμενος σ’ αυτή τη χαροκαμένη-διαζευγμένη ελληνική σόουμπιζ!


Στην ερώτηση πώς είναι στα προσωπικά της, η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Τέλεια! Είμαι ερωτευμένη και περνάω πολύ καλά.» Εννοεί άραγε το ροκαμπίλι Πάνο Μουζουράκη ή όχι; Με την απορία θα μείνουμε, αφού στην αντίστοιχη ερώτηση έκανε την Κινέζα: «Δεν διαφημίζω καμία σχέση μου, δεν λέω ποτέ ονόματα, γι' αυτό μη με ρωτάς, θα σου πω "είναι φωτομοντάζ"».


Διαβάζοντας νερό τη συνέντευξη στο Down Town (πριν το κλέψουν αδιάντροπα από το γραφείο σου Δήμητρα, να το ξέρεις!) μάθαμε επίσης ότι παραμένει πολέμια του κόνσεπτ «γάμος» και ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του πατέρα της, 1.800 ευρώ.

Επιπλέον υποψιαζόμαστε ότι... γαργαλιέται: «Ζηλεύω. Αν δεν ζηλεύεις σε μια σχέση σημαίνει ότι χ..... για τον άλλο. Εμένα όμως με κάνει να ζηλεύω η ιδέα ότι κάποια άλλη μπορεί να χαίρεται κάτι που χαίρομαι κι εγώ, η ζήλεια μου δηλαδή πάει σ' αυτήν και όχι σ' αυτόν. Γιατί αυτή να περνάει τόσο καλά όσο κι εγώ; Δεν το θέλω! Κατά τα άλλα μου αρέσει να κοιτάνε οι άλλες τον σύντροφό μου, δεν θα κάνω ποτέ σκηνή επειδή τον κοιτάνε και άλλες γυναίκες.»

Ζηλίτσες στον Μουζουράκη βρε κουτό; Άστο το παιδί να σταυρώσει καμιά θαυμάστρια στις περιοδείες, μπας και τα μετανιώσεις αυτά τα φοβικά περί γάμου και χρειαστεί τελικά να φέρει σπίτι το... καρβέλι!

Χ.Τ.