Σουηδία καλεί Παπαρίζου!<br/>

14.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο ακόμα και η Έλενα Παπαρίζου θα εξελιχθεί στη... θηλυκή version του Τζόνι Λόγκαν στην Γιουροβίζιον. Η αοιδός έχει συμμετάσχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο ακόμα και η Έλενα Παπαρίζου θα εξελιχθεί στη... θηλυκή version του Τζόνι Λόγκαν στην Γιουροβίζιον. Η αοιδός έχει συμμετάσχει δύο φορές στον διαγωνισμό και δεν αποκλείεται να το κάνει και μία τρίτη. Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ήθελαν την Σουηδία να έχει προτείνει στην Παπαρίζου να εκπροσωπήσει φέτος την χώρα και η ίδια να το σκέφτεται σοβαρά.

Τα όσα ακούγονται επιβεβαίωσε η ίδια η αοιδός, η οποία δήλωσε πως οι Σουηδοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην εκεί δισκογραφική της εταιρεία. Η ίδια θέλει να πάρει μέρος στην Γιουροβίζιον, αλλά θα προτιμούσε με άλλο ρόλο. Όπως να ανακοινώνει τους βαθμούς ή σε ρόλο Δάφνη Μπόκοτα - σχολιάστρια. Να συμμετέχει ως τραγουδίστρια δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει άμεσα.

Ωστόσο, όπως λέει θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την πρόταση, διότι όλοι εκεί είναι φίλοι της και δεν είναι πρέπον να απορρίψει με τη μία την πρόταση. Πάντως, δεν αποκλείεται να την αποδεχτεί, αν αυτή είναι ικανοποιητική και συμφέρουσα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]