Εξοργισμένη η Μάρω με Καραφώτη!<br/>

14.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σε πόσα ταμπλό το παίζεις πες μου. Σε πόσα ταμπλό το παίζεις, αν έχεις Θεό». Σε πόσα ταμπλό, λοιπόν, το παίζεις Κώστα Καραφώτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σε πόσα ταμπλό το παίζεις πες μου. Σε πόσα ταμπλό το παίζεις, αν έχεις Θεό». Σε πόσα ταμπλό, λοιπόν, το παίζεις Κώστα Καραφώτη ρωτά με αγανάκτηση η Μάρω Λύτρα κι από κοντά, ρωτώ κι εγώ, που πλέον έχω χάσει τον... μπούσουλα με τον αοιδό. Δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει δημοσίευμα το οποίο θέλει τον Καραφώτη να βγαίνει πότε με τη μία και πότε με την άλλη.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει ύποπτα νυχτοπερπατήματα (όταν δεν φυλάει σκοπιά, διότι είναι και φαντάρος αν remember) με την αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και σχετικές φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο. Αυτές φαίνεται πως είδε η Μάρω Λύτρα, η οποία λένε πως εξοργίστηκε τα μάλα με τον πρώην αγαπημένο της.

Και πως να μην είναι η γυναίκα; Ακόμη και φαντάρος που είναι ο Καραφώτης, δεν τον προλαβαίνει. Άμα ο άλλος έχει σουξέ. Μην το ψάχνεις. Πάντως, το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις και για του λόγου το αληθές, ο Κώστας την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε την Μάρω στο καμαρίνι της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]