Η Αλεξανδράτου εξόργισε την Ζήνα!

14.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι το ήθελε η Τζούλια Αλεξανδράτου να «μιμηθεί» στην εκπομπή της την Πέγκυ Ζήνα; Το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει την αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι το ήθελε η Τζούλια Αλεξανδράτου να «μιμηθεί» στην εκπομπή της την Πέγκυ Ζήνα; Το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει την αοιδό, η οποία δεν μίλησε και με τα κολακευτικότερα λόγια για την Τζούλια. Και λίγα λέω, αφού η Πέγκυ στην ερώτηση «ποια θα ήθελες να σκοτώσεις» (ή κάπως έτσι) απάντησε: «μία νεαρή ξανθιά παρουσιάστρια».

Επειδή, ο τηλεοπτικός τόπος «βρωμάει» από τέτοιου είδους παρουσιάστριες, ειδικά φέτος που ξεφύτρωσαν σε όλα τους σταθμούς σαν τα μανιτάρια, η Πέγκυ έγινε πιο συγκεκριμένη λέγοντας πως «μετράει λίγες μέρες παρουσίας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε». Και καταλάβαμε, διότι χαζά δεν είμαστε. Αυτό που εξόργισε την Ζήνα ήταν η απόπειρα της Αλεξανδράτου να την υποδυθεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Νόημα».

Τώρα να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θύμωσε ακριβώς. Και δεν τον εξηγείσαι κιόλας. Πάντως, όταν της έκανε την ερώτηση ο Θέμης Γεωργαντάς, στου οποίου την εκπομπή ήταν καλεσμένη, το μάτι της «γυάλισε». Άσε Τζούλια, πιάσε άλλη αοιδό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]