Μενεγάκη - Μανωλίδου: Η μάχη της κατσαρόλας!

31.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν, οι κυρίες της πρωινής ζώνης κάνουν πόλεμο με μπρίκια και κατσαρόλια. Τελικά, φέτος τα πρωινάδικα των καναλιών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν, οι κυρίες της πρωινής ζώνης κάνουν πόλεμο με μπρίκια και κατσαρόλια. Τελικά, φέτος τα πρωινάδικα των καναλιών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον κι εκεί που πέρυσι πήγε να μας πάρει ο ύπνος από την έλλειψη ανταγωνισμού, φέτος θα είμαστε στην τσίτα. Ειδικά, με την Ελένη Μενεγάκη και την Ευγενία Μανωλίδου προβλέπεται σκληρή μάχη.

Της κατσαρόλας αναμένεται να γίνει αγαπημένε μου, και ήδη άρχισαν να γυαλίζουν τα σκεύη. Η Ευγενία Μανωλίδου μπαίνει δυναμικά στο παιγνίδι του ανταγωνισμού, αφού στον ΑΝΤ1 φέτος δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περάσουν τα περσινά. Κι όταν λέμε δυναμικά, το εννοούμε και για του λόγου το αληθές, η κυρία Άδωνι Γεωργιάδη με το «καλημέρα» έκανε την πρώτη εντυπωσιακή μεταγραφή. Πήρε από την Ελένη Μενεγάκη την μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μάλλον έμεινε ελεύθερη από τον «Καφέ» της Ελένης.

Λέω μάλλον, γιατί ακόμη κανείς δεν κατάλαβε τους λόγους που η Αργυρώ (το επαναλαμβάνω, η γυναίκα που έμαθε τις σύγχρονες νοικοκυρές να μαγειρεύουν) έφυγε από τον Alpha, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων για να πάει στον ΑΝΤ1. Τέλος πάντων, η παρουσία της Μπαρμπαρίγου στον «Πρωινό Καφέ» είναι άσσος στο μανίκι τους και η Μενεγάκη έπρεπε να αντιδράσει άμεσα. Πώς απάντησε; Πήρε Έκτορα Μποτρίνι.

Αυτό ακούγεται, αγαπημένε μου, τις τελευταίες μέρες. Ο «Εφιάλτης της κουζίνας» θα είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης και υποψιάζομαι ότι τον πήρε για να βάλει μία τάξη στην κουζίνα της, που έγινε... στάχτη και μπούρμπερη με την αποχώρηση της Αργυρώς. Άσε, που όσες φορές πέρυσι η Ελένη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Έκτορα, τα νούμερα ανέβαιναν κατακόρυφα. Ε, αυτά είδε και η «Βασίλισσα» και κατάφερε (αν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί συνεργασίας) να τον εξασφαλίσει στην εκπομπή της.

Γιατί, αγαπημένε μου, πώς να το κάνουμε; Αυτά έχει ο θρόνος. Τη μία αράζεις σε αυτόν και την άλλη πρέπει να δίνεις τις μάχες σου για να διατηρηθείς σε αυτόν. Και φέτος, η «Βασίλισσα» θα χρειαστεί να δώσει αρκετές, γιατί μην ξεχνάμε ότι στο παιγνίδι του ανταγωνισμού είναι και η φρέσκια παρέα του Mega, με τον ωραιότατο Νίκο Παπαδάκη.