Χωρίζει ζευγάρι γνωστών ηθοποιών;

31.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, έχει πέσει περονόσπορος στη showbiz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι, τραβάει χωριστούς δρόμους. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πανικός χωρισμών που είχαμε όλο το καλοκαίρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, έχει πέσει περονόσπορος στη showbiz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι, τραβάει χωριστούς δρόμους. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πανικός χωρισμών που είχαμε όλο το καλοκαίρι. Διαζύγια, διάλυση σχέσεων και το τέλος μεγάλων ερώτων ήταν στο μενού των τελευταίων μηνών. Κάποιες περιπτώσεις ήταν ψιλό - αναμενόμενες και άλλες προκάλεσαν εντύπωση. Όπως και αυτό το διαζύγιο που θα σου πω.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινα, όταν διάβασα δημοσίευμα της Espresso που έλεγε ότι η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Ντόιγνκ. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάτρου και της τηλεόρασης, που στα έξι χρόνια γάμου δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με τη σχέση του, είναι πολύ κοντά στον χωρισμό; Κι όμως, συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια και το σπίτι των δύο ηθοποιών τον τελευταίο ένα χρόνο περνάει μεγάλα ζόρια. Και παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν για χάρη της κόρης της, μάλλον δεν τα κατάφεραν.

Και, πάλι, όμως, είδες επίπεδο. Παρόλο που τα προβλήματα δεν είναι καινούργια, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι. Αν και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, υπήρχαν κάποιες υποψίες, αφού στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους δε συνόδευε ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, το καλοκαίρι η Γουλιελμάκη έκανε διακοπές με την κόρη τους, στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη. Όχι, ο ηθοποιός δεν ήταν μαζί τους και όπως λένε στην εφημερίδα δικοί τους άνθρωποι, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση. Για να δούμε, γιατί η αλήθεια είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.