Ποιο διάσημο ζευγάρι δίνει δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους;

31.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε πώς άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης μάλλον δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο παραπάνω. Κι ενώ στις αρχές του καλοκαιριού διαβάζαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε πώς άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης μάλλον δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο παραπάνω. Κι ενώ στις αρχές του καλοκαιριού διαβάζαμε ότι το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο, τώρα διαβάζουμε το αντίθετο... είναι πολύ κοντά στην επανασύνδεση.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso, όπου υποστηρίζει ότι Παπαδημητρίου και Πηλαδάκης είναι και πάλι μαζί, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Και για του λόγου το αληθές, το ρεπορτάζ της εφημερίδας λέει ότι η Ντορέττα μαζί με τα δύο τους παιδιά, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λάρισσα, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΛ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Πηλαδάκης. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας φέρεται να εξέφρασε δημοσίως τη χαρά και συγκίνησης του, που αυτή τη στιγμή είχε δίπλα του την οικογένεια του. Σνιφ, σνιφ.

Ορίστε, με πήραν τα ζουμιά με όλα αυτά τα συγκινητικά. Και να σκεφτείς, αγαπημένε μου, ότι το καλοκαίρι Ντορέττα και Πηλαδάκης ήταν «δυο ξένοι» στην Μύκονο. Για να καταλάβεις, όταν συναντιόνταν τυχαία στην Ψαρρού απέφευγαν συστηματικά να διασταυρώσουν τα βλέμματα τους. Έτσι, τουλάχιστον λένε όσοι τους είδαν από κοντά. Και όχι μόνο αυτό. Η ηθοποιός πέρασε το καλοκαίρι με τους δύο γιους τους, ενώ ο Πηλαδάκης προτίμησε να σεργιανίσει στα ελληνικά νησιά με τους κολλητούς του, Αντώνη Ρέμο και Νίκο Βέρτη.

Μάλιστα, με αυτούς γιόρτασε τα γενέθλια του πριν αρκετές μέρες στα Χανιά. Αυτό ήταν και η απόδειξη για όλους ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού πουθενά εκεί γύρω δεν ήταν η σύζυγος και τα παιδιά. Αλλά, τελικά με το τέλος του καλοκαιριού το ζευγάρι είπε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να αφήσει στην άκρη αυτούς τους τρεις δυσάρεστους (για τον γάμο, μη νομίζεις) μήνες.