Η Τάμτα πάει Γιουροβίζιον;

22.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μακάρι να είναι αλήθεια τα νέα που κυκλοφορούν και θέλουν την Τάμτα να είναι αυτή τελικά που θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μακάρι να είναι αλήθεια τα νέα που κυκλοφορούν και θέλουν την Τάμτα να είναι αυτή τελικά που θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον. Και δεν το λέω επειδή είμαι κάνα τρελό φαν Τάμτας. Απλά, η δύσμοιρη δεν θα άντεχα για ακόμη μία χρονιά τόση.... Γιουροβιζιονολογία!!! Και να φανταστείς πως εκεί στο Star είχαν κιόλας ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέμα. Τι γκάλοπ έκαναν «Ποιον θέλει ο κόσμος να μας εκπροσωπήσει», τι ονόματα έριξαν στο τραπέζι που ακούγονται. Μέχρι την Μαριάντα Πιερίδη ακούσαμε πως σκέφτονται στην ΕΡΤ και ομολογώ πως μπερδεύτηκα.

Φέτος ο ποπ διαγωνισμός θα μεταλλαχθεί σε... «Μία κυρία στα μπουζούκια»; Όχι ότι είναι κακή ιδέα να σκάσουμε μύτη στο Ελσίνκι με το γαρύφαλλο και να κάνουμε τη σκηνή πίστα! Ωστόσο, αυτό που ακούστηκε τελευταίο είναι πως η Τάμτα μάλλον θα είναι εκείνη που θα μας εκπροσωπήσει, αφού κατά τους ιθύνοντες της ΕΡΤ είναι η πιο κατάλληλη πρόταση. Η νεαρή - εκ Γεωργίας - αοιδός θέλει πολύ να πάει στην Γιουροβίζιον. Άλλωστε, ποιος τυφλός δεν θέλει να δει το φως του; Ενώ στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη στήριξη του αγαπημένου της, Γρηγόρη Πετράκου.

Πάντως, όλο αυτό τον καιρό που κυκλοφορούσαν τα διάφορα σενάρια, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την Τάμτα. Δεν είναι λένε Ελληνίδα. Γιατί η Βίκυ Λέανδρος ήταν από το Λουξεμβούργο, όταν εκπροσώπησε την χώρα; Και μετά λέω ότι μάλλον γλιτώσαμε την... Γιουροβιζιονολογία. Εδώ να δεις τι έχει να γίνει άμα στείλουμε την Τάμτα!