Η Γωγώ πήγε γήπεδο!

24.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι σε ρωτάω τώρα, φταίνε οι διάφοροι που υποψιάζονται και λένε ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα στην Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι σε ρωτάω τώρα, φταίνε οι διάφοροι που υποψιάζονται και λένε ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα στην Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα; Όταν βλέπουν την Γωγώ πρώτη μούρη στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να παρακολουθεί τον αγώνα ΑΕΚ - Μίλαν; Κλασική περίπτωση «Τι κάνει η αλεπού στο παζάρι». Να ήταν τραγουδιστής ο Τραϊανός και τον επισκεπτόταν στο κέντρο, μήτε που θα δίναμε σημασία καθότι τα μπουζούκια είναι για την Γωγώ ότι η εκκλησία για τον πιστό!

Αλλά η Μαστροκώστα στο γήπεδο; Και που το ακούς παραξενεύεσαι, πόσο μάλιστα να το βλέπεις. Για να καταλάβεις, όσοι την είδαν στις κερκίδες την Τρίτη να παρακολουθεί φανατικά τον αγώνα, απόρησαν. Μία κοιτούσαν τον αγώνα, μία την Γωγώ. Στραβολαίμιασαν οι οπαδοί. Πάντως, η tv persona επιμένει πως είναι φίλοι και μάλιστα η γνωριμία τους, που μετρά λίγο καιρό, έγινε μέσω κοινών γνωστών. Έτσι, στα πλαίσια αυτής της φιλίας η Γωγώ πήγε ακόμη και γήπεδο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]