Νέος άνδρας στη ζωή της Ιωάννας Λίλλη

16.08.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τάξε μου, τάξε μου, έχουμε ποδοσφαιρικά γεννητούρια. Ανήμερα της Παναγίας, βοήθειά μας, έγινε μανούλα για δεύτερη φορά η Ιωάννα Λίλλη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο αγοράκι, σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Τάξε μου, τάξε μου, έχουμε ποδοσφαιρικά γεννητούρια. Ανήμερα της Παναγίας, βοήθειά μας, έγινε μανούλα για δεύτερη φορά η Ιωάννα Λίλλη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο αγοράκι, σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.


Ο πατερούλης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι τρισευτυχισμένος όπως είναι φυσικό, έστω κι αν χάνει δια παντώς το ρόλο του πρώτου αρσενικού στο σπίτι της οικογένειας! Ο διάδοχος Ζαγοράκη είναι υγιέστατος, ζυγίζει 3.5 κιλά, και αν μοιάζει στους γονείς σίγουρα θα κάψει καρδιές...


Μάθαμε δε ότι ήταν επιλογή του ζευγαριού ο γιος τους να γεννηθεί ανήμερα της Παναγίας, για να έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την ονομαστική γιορτή της μικρής τους κόρης, Μαρίας.


To ζεύγος πέρασε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική και τώρα αδημονεί να επιστρέψει σπίτι στη μικρή Μαρία-Λυδία αγκαλιά με το νέο της αδερφάκι.

A propos Δήμητρα, τα ξημερώματα της Κυριακής γέννησε σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Ολιβιέ Σορλέν, Μελίνα, το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!


Χ.Τ.