"Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται"!

05.01.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το διαζύγιο τους μαθαίναμε νέα μόνο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Για τον Κέβιν Φεντερλάιν, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το διαζύγιο τους μαθαίναμε νέα μόνο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Για τον Κέβιν Φεντερλάιν, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Βλέπεις, όλοι ενδιαφέρονταν για την διάσημη του σπιτιού. Κι όταν κόπασε ο θόρυβος γύρω από το όνομά της και η ίδια αποφάσισε να μαζευτεί λίγο στο σπίτι της, ήρθε η σειρά του Κέβιν να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Αφού η προσπάθεια να γίνει ράπερ, δεν του βγήκε, ο Φεντερλάιν αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και από τραγουδιστής να γίνει παλαιστής! Μάλιστα, πήρε μέρος σε αγώνα ελεύθερης πάλης στο Μαϊάμι κι όπως καταλαβαίνεις, έγινε ρεζίλι των σκυλιών, αφού του έλαχε να παίξει με τον πρωταθλητή. Τι κι αν ο πρώην κύριος Σπίαρς κατέβηκε στον αγώνα με όλη την αισιοδοξία και πεποίθηση ότι είναι ο νέος Ρόκι και θα πάρει παραμάζωμα όλα τα θεριά - αντιπάλους του;

Στην πράξη μόνο Ρόκι δεν αποδείχτηκε, ενώ όπως είπε ο αντίπαλος του, ο Φεντερλάιν παλεύει σαν την Πάρις Χίλτον! Ουπς, αυτό πόνεσε. Ωστόσο, αν ο Κέβιν θέλει να παραμείνει στη δημοσιότητα, θα πρέπει επειγόντως να βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί, που θα είναι στα μέτρα του. Πάντως, μέχρι σήμερα τα «επαγγέλματα» του γαμπρού, του τραγουδιστή και του παλαιστή δεν του βγήκαν.