Η Μάρω μιλάει για TNS, Αμανατίδη και Γιουροβίζιον!

17.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον και μάλιστα τον επόμενο Μάιο στο Όλσο εξέφρασε η Μάρω Λύτρα. Ή για να το πω πιο σωστά... η αοιδός αυτό- προτάθηκε στην κρατική για Γιουροβίζιον! Ακούει κανείς εκεί στο Ραδιομέγαρο Μάρω Λύτρα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον και μάλιστα τον επόμενο Μάιο στο Όλσο εξέφρασε η Μάρω Λύτρα. Ή για να το πω πιο σωστά... η αοιδός αυτό- προτάθηκε στην κρατική για Γιουροβίζιον! Ακούει κανείς εκεί στο Ραδιομέγαρο Μάρω Λύτρα; Ναι, ακούει; Μπααα. Με τέτοια τρεχάματα που έχουν με τις εκλογές, πού να προλάβουν να διαβάσουν τα περιοδικά και να δουν την πρόταση της Λύτρα να πάρουν αυτή για τον διαγωνισμό.

Αγαπημένε μου, δεν χρειάζεται να πανιάζεις από άγχος. Η Μάρω είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, διότι λέει ότι έχει όλο το πακέτο. Αρκεί να την υποστηρίξουν εκεί στην ΕΡΤ και να της αναθέσουν απευθείας την αποστολή (όπως έγινε δηλαδή με Sakis και παλαιότερα με Παπαρίζου). Και μετά ξύπνησε η Μάρω;;; Έχει λέει όλο το «πάκετ». Χ,. Μισό να δω φωτογράφηση στο Down Town. Λοιπόν, αν εμφανισθεί έτσι ακριβώς, με στηθόδεσμο ή μόνο με ολόσωμο κορμάκι, μπορεί και να συγκινήσει τους κρυόπλαστους βόρειους λαούς. Τι είπες ότι έχουν εκεί πάνω; Σουηδές, Ρωσίδες και Ουκρανές; Ναι καλά. Μία δε φτουράνε μπροστά στην Μάρω, η οποία μετράει στο βιογραφικό της Θανάση (TNS), Κώστα Καραφώτη και Γιάννη Αμανατίδη.

Κι αφού η αοιδός έκανε την πρόταση της για την Γιουροβίζιον, έπιασε τα αισθηματικά. Για να μην ξεχνιόμαστε. Λοιπόν, με τον Θανάση (TNS) χώρισαν φιλικά και η απόφαση ήταν και των δύο. Και όπως λέει, από την αρχή της σχέσης τους ήταν συνειδητοποιημένοι γύρω από αυτήν, ήξεραν πώς ένιωθαν και πέρασαν καλά. Απλά ήταν δύο διαφορετικοί κόσμοι (ραπ και....?) που ήρθαν κοντά (μόνο yo men δεν έκανε η Μάρω, η οποία είναι αλήθεια τον καιρό της σχέσης τους είχε ψιλό - αλλάξει το στυλ της) και απομακρύνθηκαν ξανά. Αυτές τις ωραίες αναλύσεις, πολύ τις κάνω γούστο.

Με τον Γιάννη Αμανατίδη είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Δεν τα βρήκαν ξανά κι όπως το κόβω ούτε και πρόκειται. Η έξοδος στα μπουζούκια υποθέτω ότι απλά έτυχε, αλλά δεν πέτυχε! Για τον Καραφώτη, όμως, δεν είπε κουβέντα. Είναι πολύ παλιά ιστορία και δεν ήθελε να πάει τόσο πίσω. Κρίμα τον Κωστάκη. Για όλους είπε κάτι κι αυτόν τον ξεπέταξε έτσι;