Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κοκκίνου!

17.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την βάφτιση του «υψηλού» μωρού με την χρυσή πιπίλα, Κωνσταντίνου Κοροξενίδη τζούνιορ (υιός Μαριλένας Παναγιωτοπούλου) η Έλλη Κοκκίνου πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Όχι, της αοιδού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την βάφτιση του «υψηλού» μωρού με την χρυσή πιπίλα, Κωνσταντίνου Κοροξενίδη τζούνιορ (υιός Μαριλένας Παναγιωτοπούλου) η Έλλη Κοκκίνου πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Όχι, της αοιδού δεν της έπεσε βαριά η χλιδή της βάφτισης, αφού η εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν είχε σχέση με το event. Η Κοκκίνου έκανε εγχείρηση ομφαλοκήλης.

Την Τρίτη, λοιπόν, μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη και τη μητέρα της Μαίρη πέρασαν τις πόρτες ιδιωτικού νοσοκομείου των βορείων προαστίων, όπου την περίμενε ο γιατρός της. Η επέμβαση ήταν ρουτίνας, όμως, λόγω κάποιων δυσκολιών κράτησε περισσότερη ώρα από εκείνη που είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και η αοιδός την επόμενη κιόλας μέρα πήρε εξιτήριο.

Εξάλλου, ομφαλοκήλη εμφανίζουν οι περισσότερες γυναίκες μετά τον τοκετό και μην ξεχνάς αγαπημένε μου ότι η Έλλη πριν δεκαέξι μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο. Τώρα είναι στο σπίτι, αναρρώνει και σιγά σιγά θα ξεκινήσει νέες επαφές για εύρεση εργασίας τον φετινό χειμώνα, αφού ακόμη δεν έχει κλείσει σε κάποιο σχήμα.