Χωρίζουν Γρηγόρης - Μπουλέ;

21.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω ταραχθεί με τα δημοσιεύματα που διαβάζω τις τελευταίες μέρες. Ένας μεγάλος έρωτας που γεννήθηκε πέρυσι τον χειμώνα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και όπως προβλέπουν κάποιοι, μάλλον θα λήξει άδοξα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω ταραχθεί με τα δημοσιεύματα που διαβάζω τις τελευταίες μέρες. Ένας μεγάλος έρωτας που γεννήθηκε πέρυσι τον χειμώνα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και όπως προβλέπουν κάποιοι, μάλλον θα λήξει άδοξα. Ω αγαπημένε μου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες, περνάνε σοβαρή κρίση στη σχέση τους και αν δεν καταφέρουν να την ξεπεράσουν σύντομα, τότε θα οδηγηθούν στον χωρισμό.

Κάποιοι λένε ότι το ζευγάρι έχει κιόλας χωρίσει, αλλά όχι αγαπημένε μου δεν μπορεί να βαστάξει το μυαλό μου ότι μία τέτοια αγάπη τελείωσε έτσι απλά. Τσάμπα τόσο σεργιάνι στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι; Τσάμπα γνωριμία με τα «πεθερικά»; Και τι, χωρίζουν τώρα που και οι δύο (όπως φαίνεται) δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και μπορούν να είναι μαζί όλη τη μέρα; Τι να πω. Μπερδεύομαι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Μπουλέ έχει φύγει ήδη από το σπίτι του Γρηγόρη στην Πεντέλη.

Άσε, που οι τελευταίες έξοδοι του παρουσιαστή με τον single Αντώνη Κανάκη σε κλαμπ της Αθήνας, ήρθαν να φουντώσουν τα σενάρια περί χωρισμού. Οι δύο άνδρες έβγαιναν τέσσερα βράδια σερί, η Νάντια δεν τους συνόδευσε ούτε μία φορά, ενώ σε μία από τις εξόδους τους έδειχναν και οι δύο προβληματισμένοι. Κι άντε ο Κανάκης μπορεί να ήταν αγχωμένος μήπως συναντούσε τυχαία την Κατερίνα Παπουτσάκη και δεν είχε θάλασσα να κάνει μακροβούτι για να την αποφύγει. Ο «Αρνι» γιατί τόσο προβληματισμό και κατήφεια; Να φταίει η κρίση με τη Νάντια;

Τι να πω. Εγώ ήξερα ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά (και δυο τρομάρες) και ότι η Μπουλέ συμπαραστέκεται στον Γρηγόρη στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχε απορρίψει πρόταση του TV Μακεδονία να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή, επειδή θα αναγκαζόταν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και θα άφηνε μόνο του το αγόρι της. Έτσι, δηλαδή, συμπέραναν τότε πολλοί, όταν απέρριψε την πρόταση. Πάντως, έχω μεγάλη αγωνία να δω τι συμβαίνει πραγματικά, γιατί από την αρχή της σχέσης είχα βάλει στοίχημα για το πόσο θα αντέξει ο Γρηγόρης σε αυτήν. Sorry Greg, που τζογάρω στα ερωτικά σου, αλλά νομίζω ότι ακόμη δεν έχεις βρει τη γυναίκα που θα σε κρατήσει πολύ καιρό δίπλα της.