Και η βάφτιση της κόρης Αϊβάζη θέλει τον σεκιούριτι!

21.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το σωστό το celebrity μυστήριο (είτε πρόκειται για γάμο είτε πρόκειται για βάπτιση) χρειάζεται τελικά τον σεκιούριτι του. Για να πάει καλά και να κρατηθούν μακριά οι ανεπιθύμητες κάμερες που θα πάνε εκεί. Μετά την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σωστό το celebrity μυστήριο (είτε πρόκειται για γάμο είτε πρόκειται για βάπτιση) χρειάζεται τελικά τον σεκιούριτι του. Για να πάει καλά και να κρατηθούν μακριά οι ανεπιθύμητες κάμερες που θα πάνε εκεί. Μετά την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη ήταν σειρά του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου να έχουν σεκιούριτι στη βάπτιση της κόρης τους, Ισμήνη.

Οι άνδρες είχαν πάρει θέση και σύμφωνα με την Espresso είχαν πάρει τόσο ζεστά την αποστολή τους, που δεν άφηναν ούτε τον απλό επισκέπτη να πάει στο εκκλησάκι να ανάψει κερί. Θα αγχώθηκαν οι γονείς του «υψηλού» μωρού ότι ο επισκέπτης/προσκυνητής θα ανάψει κερί/κρυφή κάμερα, απαθανατίζοντας το μωρό τους την ώρα που βαπτιζόταν. Τέλος πάντων, ποια είμαι εγώ που θα τους κρίνω; Κι εγώ αν ήμουν celebrity και μου περίσσευαν λεφτά, θα τον είχα τον σεκιουριτά μου. Γιατί, πάνω απ’ όλα θα σεβόμουν τον celebrity εαυτό μου.

Νονά του μωρού ήταν η Ζωή Λάσκαρη και όχι αυτή τη φορά δεν υπήρξε πρόβλημα με την κουμπαριά, όπως είχε γίνει παλιότερα με την Βάνα Μπάρμπα, αφού η ηθοποιός βρέθηκε κανονικά στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Κερατέα. Μαζί της ήταν η κόρη της Μαρία Ελένη και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η Λάσκαρη τον χειμώνα θα είναι στο θέατρο μαζί με τον Αϊβάζη, οπότε φαντάζομαι ότι η κουμπαριά προέκυψε από τη συνεργασία αυτή. Ωστόσο, η Λάσκαρη δεν ήταν η μόνη νονά. Οι άλλες δύο ήταν η αδελφή του Αϊβάζη και η κολλητή της Κορινθίου.

Η μικρή πήρε το όνομα Ισμήνη, από τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ την περισσότερη ώρα έκλαιγε. Στη βάπτιση έδωσαν το «παρών» αρκετοί «επώνυμοι» ανάμεσα τους ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Σίσσυ Χρηστίδου και το γιο τους, ο Τόνι Δημητρίου με σύζυγο και κόρη, ο Γιώργος Παρτσαλάκης με γιο, ο Σωκράτης Αλαφούζος με κόρη, αλλά χωρίς Βάσω Γουλιελμάκη (μάλλον επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί διαζυγίου), ο Μανούσος Μανουσάκης με σύζυγο και άλλοι. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να κάνει ένα beach πάρτι, αλλά λόγω καιρού το ανέβαλλε λίγες μέρες πριν. Να σας ζήσει το όνομα...