Είναι γεγονός. Παντρεύονται οι "Brangelina"!

06.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που όλοι περιμέναμε, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι πολύ δύσκολα θα δούμε, επιτέλους θα γίνει. Η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να παντρευτεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που όλοι περιμέναμε, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι πολύ δύσκολα θα δούμε, επιτέλους θα γίνει. Η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ και μάλιστα ο γάμος τους δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και μέσα στην Άνοιξη. Οπότε καταλαβαίνεις, για τι χαρές και πανηγύρια μιλάμε.

Βέβαια, η Αντζελίνα δεν ξύπνησε μία ωραία πρωία και είπε στον αγαπημένο της: «λοιπόν το ξανασκέφτηκα. Δεν κάνουμε έναν γάμο»; Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε γνώμη, επειδή υποσχέθηκε στη μητέρα της πριν αυτή φύγει από τη ζωή, ότι θα παντρευτεί με τον Μπραντ. Την υπόσχεση έδωσε ενώπιον Πιτ και φίλων, οι οποίοι μιλάνε για μία πολύ συγκινητική στιγμή. Η μητέρα της, Μαρσελίν συμπαθούσε πολύ τον Μπραντ το ίδιο και αυτός, ο οποίος με τη σειρά του της υποσχέθηκε πως θα παντρευτεί την Αντζελίνα και θα την προσέχει μία ζωή.

Μπούχου, μπούχου. Να κάτι τέτοια με λυγάνε. Μάλιστα, η Μαρσελίν είπε στην κόρη της πως ο Μπραντ είναι ένας άγγελος που κατέβηκε στη γη και η ίδια δεν πρέπει να τον αφήσει να φύγει. Πράγμα με το οποίο συμφώνησε η Αντζελίνα κι εμείς μαζί. Έτσι, το ζευγάρι θα ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου, αλλά μην περιμένεις κανένα τρελό νταβαντούρι. Θέλουν να είναι ήσυχος και να γίνει μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]