Τα βρήκαν Σαμπρίνα - Λιαδέλης!

22.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αααχ. Τι ανακούφιση που ένιωσα ακούγοντας τη δήλωση της Σαμπρίνας ότι έχει συμφιλιωθεί πλέον με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Πόσο καιρό περιμέναμε αυτή τη στιγμή; Νομίζω, ποοοολύ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αααχ. Τι ανακούφιση που ένιωσα ακούγοντας τη δήλωση της Σαμπρίνας ότι έχει συμφιλιωθεί πλέον με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Πόσο καιρό περιμέναμε αυτή τη στιγμή; Νομίζω, ποοοολύ. Αλλά, αγαπημένε μου, μην παίρνεις μεγάλη χαρά, διότι το πρώην ζευγάρι τα βρήκε μόνο στο διαζύγιο και ουχί στο γάμο.

Όχι, δεν είναι ξανά μαζί ως ζευγάρι και αν κρίνω από τις δηλώσεις της αοιδού στο «Κους Κους» δύσκολο να τα βρουν σε αυτό το επίπεδο. Αν και στο θαυμαστό κόσμο της showbiz... «Ποτέ μη λες ποτέ». Φανταζόσουν εσύ πέρυσι, όταν Σαμπρίνα και Λιαδέλης σφάζονταν σαν τα κοκόρια για το ύψος της διατροφής ότι θα έφθανε η μέρα που θα τα έβρισκαν σε αυτό το επίπεδο και θα συνεννοούνταν μια χαρά;

Όπως αποκάλυψε η Σαμπρίνα, εκείνη ήταν που έκανε τα σωστά βήματα για τη συμφιλίωση και ότι οι δυο τους βρίσκονται κάποιες στιγμές μαζί για το παιδί. Αλλά, είπαμε, επανασύνδεση να μην περιμένεις. «Είμαι κατά των επανασυνδέσεων» λέει η αοιδός και όχι δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω. Άλλωστε, το εξηγεί ωραία για ποιο λόγο είναι κατά. «Είναι άσχημο ένα ζευγάρι να προσπαθεί να είναι πάλι μαζί, γιατί στεναχωρεί τα παιδιά, που μπορεί να ελπίζουν σε μία επανασύνδεση των γονιών, που μπορεί να μη γίνει ποτέ». Χμ. Ωραία και ώριμα τα λέει.

Πόιντ στην Σαμπρίνα. Επίσης, εξήγησε για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο η συμφιλίωση του πρώην ζεύγους. «Λόγω απόστασης. Ο Παναγιώτης έλειπε μακριά και δεν μπορούσαμε να τα βρούμε». Εννοεί την εποχή που ήταν στην μακρινή Ουκρανία, αλλά αν δε με απατά η μνήμη μου, ο μπασκετμπολίστας πέρυσι τον χειμώνα δεν ήταν στο Athens;