Νέος έρωτας για Αλιμπέρτη;

22.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν κάτι ζηλεύω σε όλες τις διάσημες κυρίες, είναι το σουξέ τους στον ανδρικό πληθυσμό και η ευκολία να βρουν νέο σύντροφο, με το που στεγνώνουν τα δάκρυα από τον πρώην. Σε αντίθεση με
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν κάτι ζηλεύω σε όλες τις διάσημες κυρίες, είναι το σουξέ τους στον ανδρικό πληθυσμό και η ευκολία να βρουν νέο σύντροφο, με το που στεγνώνουν τα δάκρυα από τον πρώην. Σε αντίθεση με εμάς τις κοινές θνητές, που όχι μόνο έχουν στεγνώσει τα δάκρυα από τον προηγούμενο χωρισμό, αλλά μας έχουν πιάσει άλλα κλάματα από απελπισία που δεν μπορούμε να βρούμε νέο γκόμενο.

Πότε σου είπα, αγαπημένε μου, ότι χώρισε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Παναγιώτη Λιαδέλη; Έχουν περάσει δυο, τρεις εβδομάδες; Τέσσερις; Παραπάνω όχι. Ε, λοιπόν, διαβάζω τώρα δημοσίευμα της Espresso που λέει ότι η παρουσιάστρια (ένα μήνα μετά τον χωρισμό) βρήκε κιόλας νέο έρωτα. Μα πώς το κάνουν κι εμείς δεν μπορούμε; Μάλιστα, ο καινούργιος (δεν αναφέρουν την ταυτότητα του) είναι νέος, ωραίος κι επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει in μαγαζί στα νότια προάστια. Τι μαγαζί είναι αυτό; Καφετέρια, κατάστημα ρούχων, επιπλάδικο, ρεστοράν; Θα μάθουμε, πού θα πάει.

Οι δυο τους δεν είναι πολλές μέρες μαζί και για το λόγο αυτό αποφεύγουν τις εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια, που μπορεί να αν τους πάρει το μάτι κάποιου «ρουφ». Πάντως, η Αλιμπέρτη δείχνει να περνάει καλά, ενώ ο έρωτας της για τον Παναγιώτη Λιαδέλη έχει περάσει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Βλέπεις, στο τέλος αποδείχθηκε μία ακόμη αγάπη του καλοκαιριού, που τελείωσε όταν ήρθε το φθινόπωρο. Κι ας είχε γνωρίσει η Αλιμπέρτη όλη τη φαμίλια Λιαδέλη το Δεκαπενταύγουστο. Η σχέση τους δεν τράβαγε άλλο, οπότε δεν υπήρχε λόγος να το ζορίζουν και πολύ.