Απειλούν με ασφαλιστικά μέτρα Τατιάνα & Ηλιάδη!

24.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό κι αν είναι δυναμικό και «βροντερό» ξεκίνημα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό κι αν είναι δυναμικό και «βροντερό» ξεκίνημα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από αυτήν. Η Αγγελική Ηλιάδη είναι η πρώτη καλεσμένη της Τατιάνας, η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί από την Τρίτη το απόγευμα και η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη (μαζί και η χήρα Πόπη Μαλλιωτάκη) απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα!

Ω ναι, αγαπημένε μου, του ασφαλιστικού το κάγκελο γίνεται από το απόγευμα της Τρίτης, επειδή διέρρευσε ότι στην εκπομπή αυτή η Ηλιάδη μιλάει για την οικογένεια του Λαζαρίδη με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και στα σχόλια της για την χήρα Μαλλιωτάκη. Ακούστηκε ότι η αοιδός αναφέρθηκε και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ και τις δηλώσεις εκείνης ότι η Ηλιάδη «είναι άπονο παιδί». Όχι, η γιαγιά δεν απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα, διότι πώς να το κάνουμε αγαπημένε μου; Το αίμα νερό δε γίνεται.

Αντίθετα, οι Λαζαρίδες απειλούν με ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν να μην προβληθεί η εκπομπή. Ωστόσο, πρέπει να βασίζονται κάπου οι λόγοι για τα μέτρα γι αυτό κι έχουν βάλει το δικηγόρο τους να μάθει περισσότερα για το περιεχόμενο. Κι άμα βρουν κάτι το... μεμπτό, τότε εξομολόγηση Ηλιάδη γιοκ. Αν και όπως λέγεται από εδώ και από εκεί, η αοιδός ζήτησε από την καλή της φίλη Στεφανίδου στη συνέντευξη να μην αναφερθούν σε όλα τα παραπάνω πρόσωπα, αλλά να μείνουν περισσότερο στο κομμάτι της επιστροφής της στις πίστες.

Ωραία όλα αυτά, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι ο κόσμος θέλει περισσότερη ίντριγκα ή σασπένς για να παρακολουθήσει την εξομολόγηση της. Έτσι, οι δύο γυναίκες, λέγεται, ότι αναφέρονται γι αρκετή ώρα στη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, όπου δολοφονήθηκε ο Λαζαρίδης. Και κάπου εκεί, η αοιδός ξεσπάει με λυγμούς. Τώρα, μάλιστα (λέω εγώ η κιτρινιάρα), η εκπομπή απέκτησε ένα ενδιαφέρον. Και ναι την περιμένω με αγωνία...