Απειλεί να μη βγάλει τον "Καφέ" η Μενεγάκη;

23.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το οριστικό τέλος του «Πρωινού Καφέ», την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη και την αντικατάσταση του από τον... «Πεντάμορφο κόσμο το πρωί» του Νίκου Παπαδάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το οριστικό τέλος του «Πρωινού Καφέ», την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη και την αντικατάσταση του από τον... «Πεντάμορφο κόσμο το πρωί» του Νίκου Παπαδάκη και των υπόλοιπων (που ακόμη δεν ξέρουμε πώς θα τα πάνε) περιμέναμε ότι τα πράγματα για την Ελένη Μενεγάκη θα ήταν πολύ ευκολότερα φέτος. «Μόνη της μπάλα» εκτιμούν οι περισσότεροι ότι θα παίζει όλο το χειμώνα η ωραία (και αδυνατισμένη) Ελένη και θα πάει περίπατο στην AGB.

Κι όπως καταλαβαίνεις, αφού τα πράγματα δείχνουν πιο εύκολα από ποτέ, το άγχος της Μενεγάκη θα λογικά θα πρέπει να είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Με την ίδια όλη τη χρονιά να είναι άνετη και ωραία και χωρίς πολλές σκοτούρες θα μπορεί να κάνει το μανικιούρ και πεντικιούρ της στην εκπομπή, να βγαίνει με το μπικουτί και να της σιάχνουν το μαλλί οι κομμώτριες εκείνη τη στιγμή, να μαθαίνει στις συνεργάτιδες/πανελίστριες της πώς να βάζουν το eyeliner. Αφού, είπαμε δεν υπάρχει πλέον σοβαρός λόγος να αγχώνεται.

Έλα, όμως, που δημοσιεύματα και μεσημεριανές εκπομπές θέλουν και λένε ότι η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης» όχι μόνο είναι αγχωμένη για την εκπομπή, αλλά τα νεύρα της τελευταία είναι κρόσσια. Και αιτία είναι το πρωινό δίδυμο του Alpha, Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου. Όπως ακούστηκε, η Μενεγάκη έχει εκνευριστεί απίστευτα με τα χαμηλά νούμερα που κάνει το έρμο το δίδυμο (άμα φθάσουν το 8% ανοίγουν σαμπάνιες) και απαιτεί από τους υπεύθυνους του καναλιού να βρουν άμεσα μία λύση. Γιατί, λένε οι κακές οι γλώσσες δεν μπορεί να ξεκινήσει ο «Καφές» της την επόμενη εβδομάδα και να παίρνει τόσο χαμηλό lead in.

Πού τα 20% που της πάσαρε ο Γιώργος Αυτιάς; Περασμένα μεγαλεία Ελένη μου. Και όπως φαίνεται όποια λύση και να βρει ο σταθμός, πολύ δύσκολα (μη σου πω ακατόρθωτο και απογοητεύσω κόσμο) θα θυμηθούν μέρες Αυτιά. Δε βλέπεις τι γίνεται με την Φαίη Σκορδά; Μπορεί να μην ξεκινάει στο καπάκι μετά τον Αυτιά (προηγείται η εκπομπή «Εδώ και τώρα»), όμως τα υψηλά νούμερα του δημοσιογράφου (φθάνει το 20%) καμία σχέση δεν έχουν με τα περσινά χαμηλά, με αποτέλεσμα φέτος η Φαίη να είναι πρώτη με διαφορά.

Αυτά φαίνεται ότι σκέφτεται η Ελένη και με την εμπειρία της στην τηλεόραση, βλέπει τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει. Γιατί, εδώ που τα λέμε, ακόμη και μόνη σου να είσαι και οι ανταγωνιστές να έχουν την ίδια ώρα μαύρη οθόνη, γίνεται να εκτοξεύσεις στα ύψη το 5% και 6%;;; Η Μενεγάκη είναι και ουχί η ΝΑΣΑ για να εκτοξεύσει πυραύλους. Αν και, όπως, ακούστηκε σε μεσημεριανή εκπομπή, η Ελένη εκτοξεύει απειλές στους υπεύθυνους του Alpha, λέγοντας πώς αν δε βρεθεί μία λύση μπορεί ακόμη και να μην ξεκινήσει τον «Καφέ» της! Αυτό να ισχύει και τι στον κόσμο. Μπρρρρ.