Μεγάλωσε το στήθος για να πάρει εκπομπή;

24.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχ, άτιμη τηλεόραση. Σε άλλες δίνεις εκπομπή και τις κάνεις πρώτη μούρη και άλλες τις στέλνεις να μεγαλώσουν το στήθος και τις στέλνεις στο τέλος σπίτι τους. Γιατί, αγαπημένε μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχ, άτιμη τηλεόραση. Σε άλλες δίνεις εκπομπή και τις κάνεις πρώτη μούρη και άλλες τις στέλνεις να μεγαλώσουν το στήθος και τις στέλνεις στο τέλος σπίτι τους. Γιατί, αγαπημένε μου, όταν η «θέλω να γίνω παρουσιάστρια» κάνει σχέδια (και μεγαλώνει στήθη) η τηλεόραση γελάει. Και το αυτό συνέβη στην περίπτωση της Μελίνας Κόκκορη. Κόκκορη αγαπημένε μου, όχι... Κο - κο - κο - ρη και κι κι ρι κου! Αν και η εξομολόγηση της στην εκπομπή της Βάσιας Λόη και τα όσα είπε On camera ήταν ντιπ κικιρικου.

Η εν λόγω νεαρά - για να καταλαβαινόμαστε - μέχρι πέρυσι ήταν στο Star. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ ειδήσεων, στη συνέχεια απέκτησε δική της ενότητα στο δελτίο, όπου σχολίαζε ατάκες διάσημων (έκλεινε με αυτό το εκνευριστικό και βλαβερό για το τύμπανο μας... φιλάκια), ενώ μαζί με τον Αντώνη Κοκορίκο αντικατέστησαν την Έμυ Λιβανίου, όταν την έφυγαν από το πρωινό του καναλιού. Πόσο πίσω σε γύρισα. Η Κόκκορη που λες μετά την έλευση της Ελεονώρας Μελέτη περιορίστηκε στην απλή θέση της πανελίστριας, όπου στόμα είχε και μιλιά (ευτυχώς να λες) δεν είχε.

Η νεαρά φαίνεται ότι αγχώθηκε από την υποβάθμιση και λίγο πριν τα Χριστούγεννα ζήτησε άδεια από την εκπομπή για να κάνει πλαστική στήθους! Αφεντικούλη ακούς; Τώρα που τα παρατηρώ, μου φαίνονται μικρά. Ωστόσο, όταν η Κόκκορη επέστρεψε στο πρωινό για να πάρει τη θεσούλα της στο πάνελ, παρατήρησε ότι ήταν υπέρ-πλήρεις. Το παρατήρησε ή της το... παρατήρησαν; Ποιος ξέρει. Έτσι, η κοπέλα πήγε στου Ανδρέα (Μικρούτσικου), όπου μεταξύ άλλων είχε τη μοναδική και μεγάλη ευκαιρία να μιλήσει. Γιατί, όπως κατάλαβα από τις δηλώσεις στην Λόη, στης Μελέτη δεν είχε τέτοια ευκαιρία.

Να συμπεράνω προβλήματα ανάμεσα σε νέα παρουσιάστρια και υπηρεσιακή; Παραλίγο να ξεχάσω την άλλη αποκάλυψη της Κοκκόρη. Όταν έμαθε ότι δεν θα κάνει τελικά την εκπομπή (αλήθεια, πίστευε για μια στιγμή ότι θα την έκανε;) έβαλε τα κλάματα. Στενοχωρήθηκε τα μάλα. Τι ρωτάς; Πού βρίσκεται τώρα; Από το Star έφυγε, διότι η συνεργασία είχε κάνει τον κύκλο της. Τώρα, μάλλον, δεν είναι κάπου, αλλά να σου πω... με τα νέα της βαβά μπορεί να βρεθεί κάποια εκπομπή να την στριμώξει στο πάνελ της. Για εκπομπή δική της δεν το βλέπω (και να με συχωρνάει για την απαισιοδοξία μου), αλλά υπάρχουν άλλες ξανθές με μεγαλύτερα βαβά.