Μία κόρη για την Μπέτυ Μαγγίρα!

24.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε τέσσερις μήνες από τώρα η Μπέτυ Μαγγίρα θα κρατάει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτας της με τον Δημήτρη Μάζη. Τς τς. Πόσο ρομαντικά τα λέω. Η ηθοποιός είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε τέσσερις μήνες από τώρα η Μπέτυ Μαγγίρα θα κρατάει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτας της με τον Δημήτρη Μάζη. Τς τς. Πόσο ρομαντικά τα λέω. Η ηθοποιός είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και σε περίπτωση που είχες αγωνία για το φύλο του μωρού, η ψηλή από τις αδελφές Μαγγίρα αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι περιμένει.... (τα ραμ τα ραμ) κοριτσάκι!

Κόρη έχει και η αδελφή της, Ματθίλδη οπότε φαντάζομαι ότι τα Μαγγιράκια πάνε κι εδώ πακέτο. Η Μπέτυ είναι τα μάλα ευτυχισμένη για τον ερχομό του μωρού, αλλά και για το φύλο του, αφού εκείνη και ο αγαπημένος της ήθελαν κοριτσάκι. Οπότε μια χαρά τους έκατσε. Όσο για γάμο; Αν και ακούστηκε ότι θα παντρευτούν πριν το τέλος του 2009 η Μαγγίρα το διέψευσε. Θα ακολουθήσουν και αυτοί τον... παραδοσιακό τρόπο των μοντέρνων ζευγαριών, που θέλει θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί. Αυτά μάλλον θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι, ενώ λίγο πριν τη γέννηση της μικρής θα κάνουν πολιτικό γάμο.